Supkának most már tényleg mennie kell

Vágólapra másolva!
2013.01.04. 16:17
null
Supka Attilát egy hónapon belül másodszor állították fel a kispadról (Fotó: Török Attila, archív)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC közleményben tudatta, megszüntették Supka Attila vezetőedző szerződését – egy hónapon belül másodszor jelentették be, hogy szakítanak a trénerrel –, de részleteket nem közölt a klub.

 

A Pécsi MFC éppen egy hónapja, december 4-én jelentette be, hogy Supka Attila vezetőedzőnek megköszönte az eddigi munkáját Matyi Dezső tulajdonos és a szakembernek távoznia kell a klubtól.

Három nappal később azonban kiderült, a felek nem tudnak megegyezni az elválás részleteiről – Supka egy összegben szerette volna megkapni a szerződésben rögzített hathavi végkielégítését, de ebbe a pécsiek nem mentek bele –, így papíron a helyén maradt az edző. Matyi Dezső úgy döntött, szakmai igazgatót nevez ki fölé.

Ez még nem történt meg, viszont a klub ma ismét bejelentette, hogy megszűnik az edző megállapodása.

„A PMFC vezetősége a mai nappal történő hatállyal megszüntette Supka Attila vezetőedző 2012. július 1. napjától fennálló megbízási szerződését. A klub – szerződéses kötelezettségeire figyelemmel – a volt vezetőedző jogviszonyának megszüntetésével kapcsolatos körülményekről bővebben nem kíván nyilatkozni.A bajnoki felkészülés kezdetének közelségére tekintettel a PMFC a kialakult helyzetben arra törekszik, hogy az edzőkérdést minél hamarabb, lehetőleg a hétfői kezdésre rendezni tudja" – áll a klub hivatalos közleményében.

Supka Attila korábbi hírünk megjelenése után visszahívta szerkesztőségünket, és elmondta, nem volt otthon, de amint hazaért, belenézett a postaládába, s ott találta a klub értesítését, hogy megszüntetik a szerződését, ám arról nem tud, milyen formában rendezik a végkielégítését.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik