Sportrádió: Dibusz örül, hogy telt ház lesz a DVTK ellen, de nem lepi meg

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.10.22. 08:48
null
Dibusz Dénes örül a DVTK elleni telt háznak (Fotó: Török Attila)
A Disógyőri VTK–Ferencváros labdarúgó NB I-es bajnokit megelőzően az FTC kapusa, Dibusz Dénes volt a Hazafutás című műsor vendége a Sportrádióban.


Dibusz Dénes a DVTK ellen várható hangulatról, Dejan Sztankovics vezetőedző gratulálójáról és ezzel együtt a magyar válogatott októberi Eb-selejtező mérkőzéseiről is szót ejtett a beszélgetés során.

„A válogatott mérkőzések után visszatérni mindig egy kicsit más érzés, főleg, ha az ember sikert ér el. Itt most van egy kis hiányérzet, hiszen a litvánok elleni meccset úgy akartuk letudni, hogy egy biztos Európa-bajnoki részvétellel záruljon, ez nem jött össze, de összességében nem volt sikertelen ez a tíz nap.”

„Dejan Sztankovics vezetőedző gratulált nekünk a szerbek elleni teljesítményhez, s további sok sikert kívánt. Azt mondta, hogy ő biztos abban, hogy a magyar válogatott számára már nem lehet probléma a kijutással.”

„Egyáltalán nem lepődtem meg rajta, hogy telt ház lesz Diósgyőrben. Szeretik ott a focit, s amikor jól megy, akkor ez érződik a nézőszámon is, főleg, ha a Fradi az ellenfél. Örülünk neki, hogy különleges hangulatú találkozón léphetünk pályára Miskolcon. A DVTK hiányzott az első osztályból, hiszen egy olyan klub, amely sok embert meg tud mozgatni. Néhány csapattársam meg fog lepődni, hogy vannak még ilyen helyek az országban, ahol ennyire szeretik a focit.”

„Egyelőre csak a Diósgyőr elleni meccsre készülünk, arra kell koncentrálnunk. Nem szeretnénk még a Genkkel, a következő európai ellenféllel foglalkozni, de tudjuk, hogy nehéz sorozat vár ránk.”

A TELJES BESZÉLGETÉST IDE KATTINTVA HALLGATHATJA MEG!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik