Felkészülés: vereség után az NK Zagreb a Siófok ellenfele

Vágólapra másolva!
2012.07.02. 19:11
Nem kezdte jól a felkészülési mérkőzések sorozatát Horvátországban a labdarúgó NB I-ben szereplő Siófok, a szombati, horvát élvonalbeli HNK Cibalia Vinkovci elleni 1–0-s vereséget követően holnap javíthat Horváth Károly szakmai igazgató csapata. A következő ellenfél az NK Zagreb lesz a Balaton-partiaknak.

Mint arról beszámoltunk, Sipos Norbert és Simonfalvi Gábor is Siofokra szerződött, azonban egyik futballista sem játszott még a Balaton-partiak első felkészülési mérkőzésén szombaton. A következő ellenfél a horvát NK Zagreb lesz holnap, és a találkozón várhatóan már a két új szerzemény is pályára léphet.Mint arról beszámoltunk, Sipos Norbert és Simonfalvi Gábor is Siofokra szerződött, azonban egyik futballista sem játszott még a Balaton-partiak első felkészülési mérkőzésén szombaton. A következő ellenfél a horvát NK Zagreb lesz holnap, és a találkozón várhatóan már a két új szerzemény is pályára léphet.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
HNK Cibalia Vinkovci (horvát)–Siófok 1–0 (1–0)
Siófok: Kis – Horváth A., Gadó, Lengyel, Éles – Molnár T., Windecker, Kanta, Horváth B., Kiss M. – Balog M. Pályára lépett még: Nyári, Fehér, Kecskés, Gál, Pál
G: Vitaic
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik