Simon Krisztián kell a Feyenoordnak!

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2010.12.23. 13:13
null
Simon Krisztiánt (középen) januárban visszavárja a Feyenoord <br />
Címkék
Mint ismeretes, az &Uacute;jpest 19 &eacute;ves t&aacute;mad&oacute;ja, Simon Kriszti&aacute;n a m&uacute;lt h&eacute;ten a Feyenoordn&aacute;l j&aacute;rt pr&oacute;baj&aacute;t&eacute;kon, &eacute;s miut&aacute;n a rotterdami vezetők el&eacute;gedettek a teljes&iacute;tm&eacute;ny&eacute;vel, f&eacute;l &eacute;vre szeretn&eacute;k k&ouml;lcs&ouml;nvenni. A Nemzeti Sport Online inform&aacute;ci&oacute;i szerint a t&aacute;mad&oacute;t janu&aacute;r 7-&eacute;n a rotterdamiak a csapat om&aacute;ni t&uacute;r&aacute;j&aacute;ra is elvinn&eacute;k, &eacute;s ezut&aacute;n ker&uuml;lhet sor a konkr&eacute;t meg&aacute;llapod&aacute;sra a k&ouml;lcs&ouml;nad&aacute;sr&oacute;l a k&eacute;t klub k&ouml;z&ouml;tt.

Az előző szezonban a Wolverhamptonnál kölcsönben szereplő, majd ősszel az Újpestben bizonyító Simon Krisztián múlt héten a Feyenoordnál járt próbajátékon, és miután a hollandok vezetőedzője, Mario Been elégedett volt vele, jelezték az Újpestnek, hogy szeretnék kölcsönvenni, és januárban elvinnék a csapat ománi edzőtáborába is.

„Ha minden jól megy, Simon Krisztián  januárban elutazik a hollandokkal Ománba, majd miután hazatér, aláírhatja szerződését a rotterdamiakhoz, amennyiben a két klub is minden részletben megegyezik. Ha ez teljesül, a csatár szezon végéig kerülhet Hollandiába, de opciós jogot is szerezhet a megvásárlására a Feyenoord” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a futballista menedzsere, Vörösbaranyi József.

Simonnak nem lesz könnyű dolga a Feyenoordnál, ha oda kerül, hiszen jelenleg csak a 13. helyen áll a bajnokságban a nagy múltú csapat, így tavasszal mindenképp gyökeres változást várnak a szurkolók és a vezetők.

„Valóban nem lesz egyszerű Krisztián helyzete, de jó játékos, aki képes megfelelni az elvárásoknak” – fogalmazott a játékos menedzsere.

Az Újpest sportigazgatója, Kovács Zoltán a klub hivatalos honlapjának annyit mondott Simon Krisztián és Korcsmár Zsolt ügyében (utóbbi iránt legkomolyabban a norvég Brann érdeklődik), hogy mindkettejük esetében olyan megállapodások születhetnek majd – ha születnek –, amelyek mind a játékosok, mind az Újpest érdekeit szolgálják.

SIMON SZERINT A JÁTÉKSTÍLUSA ILLENE A HOLLAND BAJNOKSÁGBA
 „Mario Been azt szeretné, ha ott lennék a csapat január 7-én kezdődő ománi edzőtáborában. Jól ismerem a holland bajnokságot, szerintem a játékstílusom illene is az Eredivisie-be, mindenképpen előrelépés lenne, ha ott folytatnám. Persze nem a kispadra szeretnék kiigazolni, a pályán szeretnék majd bizonyítani, de ehhez előbb a két klubnak kell megegyeznie. Nem szeretném, ha úgy tűnne, hogy cserbenhagyom az Újpestet, de úgy gondolom, ha egy magyar játékost egy olyan csapat, mint az Európa-szinten is jegyzett Feyenoord szeretné leigazolni, akkor ezt a lehetőséget hiba lenne elszalasztani" – nyilatkozta néhány napja Simon az ujpestfc.hu-nak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik