Simon Krisztián a Feyenoordnál

Vágólapra másolva!
2010.12.15. 17:20
null
Simon is részt vett a Feyenoord edzésén (Fotó: feyenoordtraining.nl)
Címkék
A holland labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Feyenoordnál tartózkodik próbajátékon az Újpest támadója, Simon Krisztián. Erről a feyenoordtraining.nl számolt be.

Az előző szezonban a Wolverhamptonnál kölcsönben szereplő, majd ősszel az Újpestben bizonyító Simon Krisztián ezúttal Hollandiában próbál szerencsét. A Feyenoordhoz közel álló internetes források szerint az Újpest futballistája próbajátékon szerepel a rotterdami csapatnál.

A hír pedig biztosan igaz, a feyenoordtraining.nl honlap fotókat is készített a csapat mai edzéséről, amin szerepelt az Újpest 19 éves tehetsége is.

Korábban a fiatal tehetség hasznos tapasztalatokat szerzett a Wolves-nál és megerősödött, állítása szerint az Angliában töltött időszak nagyon hasznos volt a fejlődése szempontjából. Most pedig lehet, hogy ismét légióskodásra adja a fejét.

A támadó középpályás az ősszel 15 bajnokin lépett pályára és két gólt szerzett az Újpestben. A legemlékezetesebb mérkőzése a Ferencváros elleni, 6–0-s újpesti győzelemmel véget ért találkozó volt, amelyen fejjel ő szerezte a lilák vezető gólját, és adott két gólpasszt is.

Simonnal egyetemben egy szlovák játékos, a 28 esztendős Ondrej Smetana is a holland klubbal edz. Szerződtetésükről egyelőre nincs szó, esetleges átigazolásukról később dönt a holland csapat szakmai stábja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik