Sigér dupla bombája; F1-es egyezség a túlélés ára

Vágólapra másolva!
2020.05.23. 23:09
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Dupla bomba. A magyar futball újraindulásának első, az 1. fordulóból elhalasztott bajnoki találkozóján a Ferencváros Sigér Dávid két remekül eltalált lövésével fordította a maga javára az eredményt, a Magyar Kupa elődöntőjének első felvonása után pedig leginkább az idegenben gólt szerző fehérváriak lehetnek elégedettek, de a visszavágók előtt a négy csapat mindegyike esélyes maradt a fináléra. Részletes beszámolók a vasárnapi Nemzeti Sportban.
Dupla bomba.
A magyar futball újraindulásának első, az 1. fordulóból elhalasztott bajnoki találkozóján a Ferencváros Sigér Dávid két remekül eltalált lövésével fordította a maga javára az eredményt, a Magyar Kupa elődöntőjének első felvonása után pedig leginkább az idegenben gólt szerző fehérváriak lehetnek elégedettek, de a visszavágók előtt a négy csapat mindegyike esélyes maradt a fináléra. Részletes beszámolók a vasárnapi Nemzeti Sportban.

Hiányzik a faház. A korábbi nagyszerű ferencvárosi játékos és edző, Mucha József Balatonszemesen ragadt, és arra vár, hogy találkozhasson a régi társakkal, és ismét elindulhasson a magyar bajnoki meccsekre. Tősér Norbert interjúja.

A kevéssel is beérik. A novemberi nyolcgólos lipcsei diadal már a múlté, a Bundesliga vasárnapi találkozóján Gulácsi Péter több szempontból is örülne Szalai Ádám pályára lépésének a Mainzban. Tóth Ádám írása.

Kellenek a célok. Sohasem látott helyzettel szembesült az állami sportvezetőség is, amely az újratervezés időszakát éli: Szabó Tünde úgy véli, legalább egy év kell ahhoz, hogy a sport gazdasági helyzete is stabilizálódjon. A sportállamtitkárral Kovács Erika készített interjút.

Feszegeti a határokat. Heti kilenc edzéssel és sportpszichológussal készül a következő szezonra a Stuttgart magyar játékosa, Faluvégi Rudolf. Nagy Péternek többek között arról beszélt, hogy 26 évesen szeretné maga mögött tudni a sérüléseket, és készen áll a válogatottba való visszatérésre.

A túlélés ára. A Formula–1-es csapatok a sorozat fennmaradása érdekében meglepően nagy egyetértésben fogadták el az alacsonyabb költségvetési plafont. Tóth Anita háttéranyaga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik