Róth Antal a Haladás új vezetőedzője

Vágólapra másolva!
2009.09.15. 17:36
null
Róth Antal 2012-ig irányíthatja a Haladást (Fotó: NS-archív)
Címkék
A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának vezetősége a klub szurkolói ankétján bejelentette: 2012-ig Róth Antal irányítja az együttes szakmai munkáját.

A legutóbb a PMFC-nél dolgozó Róth a kedden lemondó Csertői Aurél helyét veszi át. Csertői a csapat gyenge szereplése miatt nyújtotta be lemondását, ezt a vezetőség elfogadta.

Róth a Vas Népe információi alapján már hétfőn – épp a születésnapján – az Illés-akadémián tartózkodott Haladás-vezetők társaságában. A 49 éves szakember elfogadta a szombathelyiek szerződésajánlatát, így a Hali lesz a Pécs, a Mohács és az FC Sopron után a negyedik klubcsapat, amelynél karrierje során munkát vállal.

A szakember 2012 nyaráig szóló szerződést írt alá a vasi csapattal. Az ankéton részt vevő mintegy 150-200 szurkoló tapssal köszöntötte a bejelentést. Az új szakvezető szerda délután négy órakor tartja első edzését. Róth munkáját Németh Zoltán és Ulbert Tibor segíti.

A 2008–2009-es szezonban újoncként bronzérmet szerző Haladás jelenleg hét mérkőzés után 1–1–5-ös mérleggel a Soproni Liga sereghajtója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik