Román lesz az NB I királya?; Csoknyai: Pontot a mondat végére!

Vágólapra másolva!
2019.01.22. 23:14
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Egy román igazolás lenne az OTP Bank Liga legjobb játékosa? A Kisvárdára szerződő Gheorghe Grozav volt már 10-es is a válogatottban, és keleti szomszédunknál nem is kérdés, hogy hozzá fogható tudású labdarúgó nincs a magyar NB I-ben. Bodnár Tibor interjúja.
Egy román igazolás lenne az OTP Bank Liga legjobb játékosa?
A Kisvárdára szerződő Gheorghe Grozav volt már 10-es is a válogatottban, és keleti szomszédunknál nem is kérdés, hogy hozzá fogható tudású labdarúgó nincs a magyar NB I-ben. Bodnár Tibor interjúja.

Sallói Dániel éppen Arizonában készül a CONCACAF BL-re a Sporting Kansas Cityvel. A tavaly nagyszerű évet záró támadó egyebek mellett a frissen érkező Baráth Botondról és Németh Krisztiánról is beszélt Tóth Ádámnak.

A férfi kézilabda-vb számunkra zsinórban második szünnapján Herningben Csoknyai István nyilatkozott Simon Józsefnek. A helyszíni beszámolóból kiderül, hogy nem számolgatunk, hanem nekimegyünk Norvégiának az olimpiáért, avagy itt a lehetőség kitenni a mondat végére a pontot. Tegyük hozzá: Egyiptom és Tunézia előttünk játszik...

Melbourne-ben simán kiesett a Babos, Fucsovics duó vegyes párosban – de Tokióig lesz ez jobb is. Klein Ron a helyszínen Babos és Fucsovics mellett olyanok véleményét kérhette ki a vegyes műfajról, mint Mark Woodforde, Todd Woodbridge, Rennae Stubbs – vagy éppen Martina Navratilova.

Ha pedig szerda, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik