Rajczi a Feyenoordnál járt próbajátékon

Vágólapra másolva!
2010.08.13. 22:06
null
Rajczi a Feyenoordnál járt próbajátékon (Fotó: Korponai Tamás)
Címkék
Információink szerint Rajczi Péter, az Újpest támadója patinás klubnál járt próbajátékon: a holland élvonalban szereplő Feyenoord tesztelte ezen a héten. A rotterdami klubnál sürgősen csatárt akarnak igazolni, mivel Jon Dahl Tomasson és Sékou Cissé is sérüléssel bajlódik.

Bár egyelőre hivatalos ajánlattételről még nem tudni, de elképzelhető, hogy újabb fontos játékos távozik az Újpesttől – legalábbis Rajczi Péter már próbajátékon is szerepelt a holland Feyenoordnál.

A lila-fehérek alapembere három napot töltött Rotterdamban, hogy meggyőzze Mario Been vezetőedzőt a képességeiről.

Annyi biztos, hogy a korábban Kiprich Józsefet is foglalkoztató, a lilákkal jó kapcsolatot ápoló klubnak égető szüksége van egy támadóra, mivel Jon Dahl Tomasson és Sékou Cissé sem bevethető, míg az Eredivisie küzdelmei már a múlt héten megkezdődtek.

A támadó már hazatért, míg Leo Beenhakker, a klub sportigazgatója Svájcba utazott, hogy más csatárokról is tárgyaljon.

 RAJCZI NEM KELL A FEYENOORDNAK

„Az Újpest korábbi belga sportigazgatója ajánlotta be a Feyenoordnál Rajczit, és mivel a játékos szerette volna kipróbálni magát, mi elengedtük próbajátékra, mert nem akartuk megfosztani egy ilyen lehetőségtől. Úgy tudom azonban, hogy Rajczival közölték, nem ilyen típusú csatárt keresnek, tehát marad Újpesten" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a klub sportigazgatója, Kovács Zoltán.

 

Információink szerint a 29 éves támadó iránt más külföldi csapatok is érdeklődnek. Kovács ezzel kapcsolatban elmondta, Rajczira ugyanaz érvényes, mint Tisza Tiborra és Vermes Krisztiánra: egyelőre nincs konkrétum az ügyükben, de augusztus 31-ig, az átigazolási piac zárásáig még sok minden történhet, amennyiben maradnak, úgy megkezdik velük a tárgyalásokat szerződésük meghosszabbításáról.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik