PAFC: a Slovan Bratislavánál folytatja Henty – kép

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.01.23. 21:24
A 26 éves, korábban a Milanban is megforduló Ezekiel Henty a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Slovan Bratislavánál folytatja pályafutását – derül ki a nigériai futballistákkal foglalkozó EaglesTracker bejegyzéséből, amelyen a Puskás Akadémia korábbi támadója a pozsonyi gárda mezével pózol.

A futballista csütörtökön az Instagam-oldalán jelentette be, hogy távozik az NB I-es Puskás Akadémiától. távozik az NB I-es Puskás Akadémiától.

Az ebben az idényben 12 bajnokin 7 gólt szerző támadó udvariasan köszönetet mondott a csapatnak, amelynek büszkén hordta a mezét: a jelek szerint jó szájízzel váltak el egymástól a felek.

Henty 2017-ben került Magyarországra, a Transfermarkt szerin félmillió euróért vette meg a Videoton a Lokomotív Moszkvától, egy évre rá azonban a Puskás Akadémia szerződtette, majd az egész idényre kölcsönadta Eszékre.

Nem sokkal távozása után meglett Henty új klubja is, a Slovan Bratislavánál folytatja pályafutását, így egy csapatban szerepelhet Holman Dáviddal.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy Andraz Sporar 6 millió euróért a Sporting CP játékosa lett. A 25 éves szlovén gólvágó 2018 januárjában 600 ezer euróért érkezett a Slovanhoz, amelynek színeiben 78 meccsen 60 gólt és 17 gólpasszt jegyzett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Artem Favorov (ukrán, Deszna Csernihiv – Ukrajna), Jakub Plsek (cseh, Sigma Olomouc – Csehország), Luciano Slagveer (holland, FC Emmen – Hollandia)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók: Ezekiel Henty (nigériai, Slovan Bratislava – Szlovákia)
Kölcsönbe távozók: Fülöp Lóránd (romániai, Sepsi OSK – Románia), Kiss Tamás (DVTK), Skribek Alen (Budafoki MTE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
A nyáron távozik, de már bejelentették: Hegedűs János (DVTK)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik