Puskás Akadémia: 18 éves tehetséget igazoltak – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.25. 14:41
null
Huszti András a PAFC-nál folytatja (Fotó: pfla.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC a hivatalos honlapján jelentette be Huszti András szerződtetését.

 

A klub tájékoztatása szerint a 18 esztendős védő két idényre írt alá a Puskás Akadémiához.

Huszti András a Haladás akadémiáján nevelkedett, az előző kiírást már a tiszakécskei Duna Aszfaltnál töltötte, melynek színeiben összesen húsz bajnoki mérkőzésen lépett pályára az NB II-ben, ezeken egyszer volt eredményes, emellett kiosztott két gólpasszt is.

„Andris átigazolásával ismét egy ígéretes fiatal került a Puskás Akadémiára; akárcsak a legutóbbi évadban, most is szeretnénk lehetőséget adni a tehetségeknek. Az elmúlt idényben folyamatosan figyeltük a teljesítményét, kiegyensúlyozottan, jól produkált a felnőttek közt. Reméljük, nálunk még tovább tud fejlődni. Kifejezetten jó állapotban érkezett a keretünkhöz, bízunk benne, hogy örömét leli a játékban a Puskás Akadémiánál, és a beilleszkedése is zavartalan lesz. Minél több NB I-es mérkőzést, és minél sikeresebb idényt kívánunk neki, gólokkal, gólpasszokkal” – vélekedett a váltás kapcsán Tóth Balázs klubigazgató.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Fülöp Lóránd (romániai, FC Botosani – Románia), David Vanecek (cseh, Hearts – Skócia, szabadon igazolhatóként), Huszti András (Duna Aszfalt Tiszakécske)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Csilus Ádám (Csákvár), Ezekiel Henty (?, nigériai, NK Osijek – Horvátország), Madarász Márk (?, ETO FC Győr), Molnár Gábor (?, Mezőkövesd), Antonio Perosevic (horvát, el-Ittihad Kalba – Egyesült Arab Emírségek), Prosser Dániel (?, DVTK), Tóth Balázs (Csákvár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek:
Távozók: Szécsi Márk (DVSC, kölcsön után végleg), Liridon Latifi (albán, FC Sheriff Tiraspol – Moldova)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik