Pölöskei: A tizedik műtét sok volt; Bolt nélkül könnyebb – Guliyev-exkluzív

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.08. 22:17
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

• A korábbi válogatott kerettag Pölöskei Zsolt 28 évesen kénytelen abbahagyni a profi labdarúgást. Az MTK, a Videoton és a Honvéd Liverpoolt is megjáró egykori játékosa egy éve nem lépett pályára, és Pietsch Tibornak őszintén beszélt szomorú döntése hátteréről.
• A korábbi válogatott kerettag Pölöskei Zsolt 28 évesen kénytelen abbahagyni a profi labdarúgást.
Az MTK, a Videoton és a Honvéd Liverpoolt is megjáró egykori játékosa egy éve nem lépett pályára, és Pietsch Tibornak őszintén beszélt szomorú döntése hátteréről.

• Felipe jön! – de csak „tárgyalni”, nem védeni. A Kisvárda brazil kapusa a Maracanából posztolgatott, és érdekes kimenetelűnek ígérkező magyarországi látogatásra készül. Ha már eddig nem jelentkezett...

• Székely Norbert szövetségi kapitány úgy véli, ez csak a kezdet vége, nem pedig a vég kezdete. Bobory Balázsnak a szerbiai Európa-bajnokság után azt is elmondta női kosárlabda-válogatottunk első embere, hogy igenis van miért tisztelni a 7. helyet, főleg mert a magyar női kosárlabda problémáin önmagában nem oldott meg semmit.

• Ramil Guliyev nem is titkolja, hogy örül Usain Bolt visszavonulásának. A férfi 200 méteres síkfutás Gyulai Memorialra érkező világbajnoka emellett az átigazolása miatt meglepő módon kirobbanó azeri–török testvérháborúról, a dohai vb-ről és tokiói reményeiről is mesélt Vincze Szabolcsnak.

• És ha kedd, akkor ezúttal Vívó-vb-melléklet 4 oldalon – az eddigi magyarországi világbajnokságok hőseivel, továbbá Csampa- és Boczkó-interjúval és a jövő hétfőn kezdődő verseny látványosnak ígérkező technikai újításaival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik