PMFC: Véber György lett a pécsiek vezetőedzője

Vágólapra másolva!
2014.06.13. 15:17
null
Véber György Pécsen folytatja edzői pályafutását (Forrás: pmfc.hu)
Véber György lett a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC új vezetőedzője – adta hírül a pécsi klub honlapja.

 

A Nemzeti Sport Online csütörtökön már megírta, hogy Véber György lehet a PMFC új vezetőedzője. A szegedi születésű, 44 éves szakember végül kettő plusz egy évre kötelezte el magát új klubjához a pmfc.hu beszámolója szerint.

A pécsiek eddigi vezetőedzője, Lőrincz Emil értesüléseink szerint Zalaegerszegen folytathatja pályafutását, míg Márton Gábor edzőnek még egy évig érvényes szerződése van a PMFC-vel.

„Szakmai karrieremet illetően feltétlenül előrelépésként élem meg ezt a lehetőséget – nyilatkozta a legutóbb Mezőkövesden dolgozó Véber György a pmfc.hu-nak. – Edzőként eddig mindig az NB II-ből indulva jutottam el aktuális csapatommal a legfelső osztályba. Most egy tradicionális, komoly múltú és biztató jelenű klubnál építhetek csapatot az NB I-ben. Nagyon tetszett a csapat előző szezonbeli játékstílusa, ezt szeretném folytatni, és képességeink és erőnk szerint továbbfejleszteni. Fontos, hogy megmaradjanak a tehetséges, helyi kötődésű fiatalok a keretben és a kezdőcsapatban. Matyi Dezső tulajdonos kérése is az volt, hogy látványos, szórakoztató focit játsszunk az eredmények érdekében és a közönségünk szórakoztatására. A feladat szakmailag is komoly kihívás lesz, de a feltételek adottak, így csak rajtunk múlik a sikeresség. Remélem, törekvéseinket a szurkolók is segíteni fogják.”

A piros-feketék június 25-én kezdik meg a felkészülést a következő idényre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik