PMFC: válságértekezlet - elemzik a szereplést, a stáb munkáját

Vágólapra másolva!
2014.10.27. 12:20
A Nemzeti Sport értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben 13. helyen álló PMFC vezetősége és a Véber György vezette szakmai stáb ma közösen értékeli a csapat eddigi szereplését.

A Nemzeti Sport értesülései szerint a PMFC-nél a Pápától elszenvedett 2–1-es szombati hazai vereséget követően (1–2) a szakmai stáb és a klub vezetősége közösen értékeli az eddigi eredményeket. Erre azért is kerülhet sor, mert Véber György vezetőedző, az őt érő szurkolói kritikák után – melyek szerint ő tehet arról, hogy itt tart a csapat – azt nyilatkozta, a tulajdonosra (Matyi Dezsőre) bízza annak eldöntését, igaza van-e a drukkereknek.Véber György vezetőedző, az őt érő szurkolói kritikák után – melyek szerint ő tehet arról, hogy itt tart a csapat – azt nyilatkozta, a tulajdonosra (Matyi Dezsőre) bízza annak eldöntését, igaza van-e a drukkereknek.

A pécsiek 12 forduló után két győzelemmel, négy döntetlennel és hat vereséggel állnak a 13. helyen 10 ponttal, úgy, hogy ebben az idényben az NB I-ben még nem nyertek meccset hazai pályán.

A PMFC ügyvezetője, Győri János kérdésünkre megerősítette, hogy ma elemzik a helyzetet a szakmai stábbal, de további részleteket egyelőre nem tudott mondani. Így kérdéses, hogy Véber marad-e a csapat vezetőedzője.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik