PMFC: továbbra sincs rend – és már hivatalos honlap sincs

Vágólapra másolva!
2015.10.14. 16:02
A héten már beszámoltunk róla, hogy az NB I-ből licencproblémák miatt kizárt, jelenleg a megyei I. osztályban induló Pécsi MFC volt tulajdonosa, Matyi Dezső a hírek szerint a hétvégén többször is megkísérelt bejutni a klub Stadion utcai sporttelepére, ahová végül nem engedték be. Az ügy sajátos folytatásaként napok óta nem elérhető a csapat hivatalos honlapja, a pmfc.hu – lekapcsolták a szerverről.


„Az oldal üzemeltetése határozatlan ideig szünetel" – ez a felirat jelenik meg jelenleg a pmfc.hu oldalon.
„Az oldal üzemeltetése határozatlan ideig szünetel" – ez a felirat jelenik meg jelenleg a pmfc.hu oldalon.

„Ugyan a város és a korábbi tulajdonos között létrejött megegyezés része volt a pmfc.hu honlap átadása is, ez fizikailag csak részben történt meg – idézi a bama.hu Szűcs Zsoltot, a PMFC-t működtető PSN Zrt. vezérigazgató-helyettesét. – A szerver kikapcsolására sajnos továbbra is lehetősége volt Matyi Dezsőnek, aki ezt most megtette."

A klub új vezetősége már dolgozik azon, hogy egy új honlapot hozzanak létre, pecsimfc.hu néven, ennek indulásáig a szurkolók türelmét kérik.

Matyi Dezső múlt hétvégi akciójáról korábban Őri László, sportért felelő alpolgármester beszélt, erre a korábbi tulajdonos reagált is, de részletekről nem beszélt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik