PMFC: Uzoma hisz benne, hogy ott lehet a nyári vb-n

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.09. 13:07
Eke Uzoma, a Pécsi MFC nigériai légiósa megerősítette, hogy Németországból érdeklődnek iránta. A nigériai U21-es válogatottat is megjáró 24 éves középpályás azt is elárulta, lát esélyt arra, hogy ott lesz hazája vb-keretében.

„Egyelőre nem hallottam konkrét megkeresésről, épp a sajtóból szoktam értesülni az ilyen dolgokról – idézte Eke Uzomát a bama.hu. – A menedzserem csak akkor szokott mondani nekem valamit ilyesmivel kapcsolatban, ha már tiszta a helyzet. Tőle mindössze annyit hallottam, hogy Németországból érdeklődnek utánam."

A korábbi U21-es válogatott nigériai játékos a lapnak beszélt arról is, lát esélyt rá, hogy bekerüljön hazája vb-keretébe.

„Van egy álmom, ott szeretnék lenni a világbajnokságon. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, nagyon jó tavaszi szezont kell produkálnom, amihez tiszta fejre van szükség: csak a futballra szabad koncentrálnom, nem gondolhatok olyasmikre, hogy megkapom-e a fizetésem vagy sem – mondta Uzoma. – A szövetségi kapitány azt mondta, mindenki előtt nyitva az ajtó."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik