PMFC: Rajczi és Pál mellett nigériai, szerb és bosnyák játékos is szóba került

Vágólapra másolva!
2011.06.18. 14:12
Címkék
Az újonc Pécsi MFC-nél eddig nem beszéltek konkrét nevekről a lehetséges nyári erősítések kapcsán, de Mészáros Ferenc vezetőedző tegnap egy interjúban több játékost is megemlített.

Mészáros Ferenc, a Pécsi MFC vezetőedzője a bama.hu-nak elmondta, többek között Rajczi Péter (Újpest), Pál András (MTK) és Andorka Péter (Nyíregyháza) szerződtetése is szóba került, de nekik élő szerződésük van, és olyan összeget kérnek értük, amely a pécsiek számára megfizethetetlen. A szakember állítása Rajczi esetében nem érvényes, ugyanis a csatárnak lejárt a megállapodása Újpesten.bama.hu-nak elmondta, többek között Rajczi Péter (Újpest), Pál András (MTK) és Andorka Péter (Nyíregyháza) szerződtetése is szóba került, de nekik élő szerződésük van, és olyan összeget kérnek értük, amely a pécsiek számára megfizethetetlen. A szakember állítása Rajczi esetében nem érvényes, ugyanis a csatárnak lejárt a megállapodása Újpesten.

Mészáros elmondta, nagyjából 25 külföldi játékost ajánlottak figyelmébe menedzserek. Három futballistát konkrétan is megemlített: a 25 éves bosnyák támadó, Igor Radovanovic legutóbb hazájában, az FK Slavija Sarajevóban futballozott, a 28 esztendős szerb Alekszandar Sztojimirovics csatár, és a szerb élvonalbeli Borac Csacsakban játszott, míg Alfred Effiong 25 éves nigériai támadó, és legutóbb Máltán futballozott.

Arról nem beszélt a szakvezető, hogy mekkora esély van az említett játékosok érkezésére, ahogy arról sem tudni, mi lesz a lejárt szerződésű labdarúgók sorsa. A piros-feketék egyik kulcsembere, Gyánó Szabolcs például elmondta, még nem keresték a vezetők, nem tudja, mik a terveik vele. A PMFC hétfőn kezdi meg a felkészülést.

JÖTTEK, MENTEK
Érkezett: Simonfalvi Gábor (ZTE FC, kölcsönből vissza), Tóth Zoltán (Kozármisleny), Petrók Viktor (Kozármisleny)
Távozott: Stark Péter (a tavaszi szezon közben, FC Bihor Oradea? – Románia), Lovrencsics Gergő (Lombard Pápa TFC), Sztevan Pavicsevics (?),
Akivel tárgyalnak: Fülöp Noel (Ferencváros), Frőhlich Roland (Baja), Igor Radovanovics (bosnyák, FK Sarajevo – Bosznia-Hercegovina), Alfred Effiong (nigériai, Marsaxlokk – Málta), Alekszandar Sztojimirovics (szerb, Borac Csacsak – Szerbia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik