PMFC: Okoronkwo megtalálta „góllövő cipőjét″, nyertek a pécsiek

Vágólapra másolva!
2012.07.07. 14:49
A Pécsi MFC labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–1-es győzelmet aratott a román élvonalbeli Gloria Bistrita ellen Solomon Okoronkwo duplájával.

A pmfc.hu beszámolója szerint az első félidőben kevés helyzetet hozott a mérkőzés, amelyen a Kaposvárról igazolt Miroszlav Grumics először lépett pályára pécsi színekben. A fordulás után a csereként beállt Okoronkwo kétszer is a Gloria kapusának hálójába helyezett, a román csapat már csak szépíteni tudott.

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Pécsi MFC–Gloria Bistrita (román) 2–1 (0–0)
Moravske Toplice
PMFC: Sánta (Dibusz, a szünetben) – Bodnár (Nagy J., 75.), Lantos, Krejci, Panikvar – Frőhlich (Horváth Zs., a szünetben), Szatmári L. (Wittrédi, a szünetben), Todorcsev (Paracki, a szünetben) , Zeljkovic (Nagy D., a szünetben) – Harsányi (Okoronkwo, a szünetben), Grumics (Városi, 75.)
Gólszerző: Okoronkwo (50., 73.)

DIBUSZ DÉNES BLOGJA SZLOVÉNIÁBÓL
„A legfontosabbal kezdeném: nyert a csapat! A román első osztályban szereplő Gloria Bistrica gárdája volt az ellenfél szombat délelőtt. Az első félidőben az ellenfélnek ígéretes távoli lövései voltak, nálunk azonban az utolsó passzokba hiba csúszott, így nem sikerült komoly helyzetet kialakítanunk. A második félidő első részében két szemfüles góllal vezetést szereztünk, ami megnyugtatta a csapatot. A románok még tudtak szépíteni, ám jól működött a csapat védekezése, így sikerült megtartani az előnyt. Ez a győzelem lelkileg biztosan jó hatással lesz a felkészülési időszak további részére.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik