PMFC: Matyiék feljelentést tettek sikkasztás gyanúja miatt

Vágólapra másolva!
2015.02.24. 11:35
A PMFC labdarúgócsapata tavaly decemberben feljelentést tett sikkasztás bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, ezt a Baranya Megyei Főügyészség is megerősítette – írja a bama.hu.

Ma már beszámoltunk róla, hogy a PMFC labdarúgócsapata az átigazolási szezon zárásáig sem bontott szerződést Mohl Dáviddal és Pölöskey Péterrel, így továbbra is fizeti a két játékost, annak ellenére, hogy az edzéseket sem látogathatják. Ügyekből azonban nincs hiány Pécsen, máris itt a következő.Ma már beszámoltunk róla, hogy a PMFC labdarúgócsapata az átigazolási szezon zárásáig sem bontott szerződést Mohl Dáviddal és Pölöskey Péterrel, így továbbra is fizeti a két játékost, annak ellenére, hogy az edzéseket sem látogathatják. Ügyekből azonban nincs hiány Pécsen, máris itt a következő.

„Matyi Dezső úgy érzi, a PMFC-t illette volna meg az a pénz, amelyet pécsi vállalkozók annak érdekében dobtak össze, hogy az együttes tavaly el tudjon utazni Törökországba edzőtáborozni. Dr. Kutas Tamás, a Baranya Megyei Főügyészség szóvivője érdeklődésünkre megerősítette, hogy a PMFC tavaly decemberben feljelentést tett sikkasztás bűncselekmény miatt ismeretlen tettes ellen, s jelenleg is nyomozás folyik ebben az ügyben” – idézi a Dunántúli Napló cikkét a bama.hu.

Mint ismeretes, Matyi Dezső a tavalyi edzőtábort megelőzően, 2013 decemberében jelentette be, hogy nem finanszírozza tovább a csapatot (ám fontos leszögezni, a tulajdonos ő maradt), így bizonytalan helyzetbe került a tavaszi folytatásra készülő keret: senki sem tudta, hogyan tovább, honnan, kitől lesz pénz a folytatásra. Ekkor érkezett a pécsi vállalkozók segítsége, amelynek köszönhetően Törökországba utazhatott el és készülhetett a csapat.

Matyi Dezső tulajdonos és Győri János ügyvezető ebben az ügyben egyelőre nem nyilatkozott.

Győri ugyanakkor egy másik üggyel – amelynek során végrehajtás indult volna a klub ellen – kapcsolatban megerősítette azt, amit már hétfőn a Nemzeti Sport Online-nak is elmondott:

„A végrehajtás már nem téma. A klub ezt a döntést megfellebbezte, emiatt felfüggesztették, s most vizsgálják, hogy jogszerű volt-e a végrehajtás kezdeményezése.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik