HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.06.19 09:17 Frissítve: 2015.06.19 10:04

PMFC: Matyi Dezső távozik a klubtól - sajtóhír

Továbbra is sok a bizonytalanság a labdarúgó NB I-ből kizárt PMFC-nél, sajtóhírek szerint a baranyai klubtól hamarosan Matyi Dezső tulajdonos is távozik.

HIRDETÉS

„Úgy tudjuk, nemsokára kiderül, mi a megoldás: a hírek szerint a tulajdonos, Matyi Dezső távozni fog. Egyelőre arra a kérdésre sem lehet választ kapni, kik alkotják majd a jövő csapatát, s ki irányítja majd őket” – írja a PMFC helyzetével foglalkozó cikkében a bama.hu.

A baranyai hírportál hozzáteszi, hivatalosan még semmit sem jelentettek be, de a város vezetősége és a klub tulajdonosa, Matyi Dezső már többször is tárgyaltak egymással, s ha igazak a hírek, nemsokára pont kerül az ügy végére. Az egyik lehetséges forgatókönyv szerint Matyi Dezső távozni fog, a csapatot pedig átveszi az önkormányzat, s Bánki Erik baranyai országgyűlési képviselő hathatós segítségével működtetik majd – ez nyilván csak átmeneti állapot lehet, hosszabb távon bevonnának egy tőkeerős tulajdonost, támogatót, aki a továbblépés anyagi feltételeit biztosítja.

Mivel a háttér még nem tisztázott, azt sem lehet tudni, ki lesz az NB III-ba száműzött csapat vezetőedzője, kik alkotják majd a keretet. A szakmai stábból a külföldiek már távoztak (Robert Jarni vezetőedző és segítője, Szasa Glavas Felcsútra szerződött), csak Kulcsár Árpád maradt, a kapusedző, ifjabb Bogyay Zoltán maradt. Kulcsárnak, aki ősszel ideiglenesen már irányította a csapatot az NB I-ben is, megvan az esélye arra, hogy vezetőedző legyen.

„Akiknek még élő szerződésük van, azokkal egyeztettünk a jövőt illetően, miként olyan játékosokkal is felvettük már a kapcsolatot, akik az új csapatban szerepet kaphatnak – idézi a bama.hu Győri János ügyvezető igazgatót. – A célunk nem lehet más, mint az NB III-as bajnoki cím, ehhez kell megtalálnunk a megfelelő futballistákat.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.11 10:04:14

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

93 éves koráig a Fradi minden hazai meccsén ott volt a lelátón • Az élete kész regény.

2018.12.10 22:38:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Értesüléseink szerint a BATE játékosa mellett egy ukrán középpályás ügyében is folynak az egyeztetések.

2018.12.10 16:28:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az olasz a forduló legjobbja, Böde a legbosszúsabb lecserélt, lánykérés és balhé Újpesten – legek.

2018.12.09 22:48:47

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Szomorú, de a mostani Haladás a mostani produkciójával a helyén van.

2018.12.09 12:31:29

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Felcsútról menesztetett szakember az utolsó nyilatkozatát adta a PAFC edzőjeként – mestermérlegek.

HIRDETÉS

HIRDETÉS
HIRDETÉS