PMFC: Matyi Dezső a csapat után Mártont is megbüntette

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.16. 21:21
A csapat mellett Márton Gábor, a Pécsi MFC edzője is pénzbüntetést kapott Matyi Dezsőtől, a pécsi labdarúgócsapat elnök-tulajdonosától.

„Igen, ő is kapott büntetést, de ezzel kapcsolatban csak ennyit tudok elmondani” – erősítette meg a bama.hu kérdésére az elnöki bírság tényét Feleki Attila, a PMFC ügyvezető igazgatója.bama.hu kérdésére az elnöki bírság tényét Feleki Attila, a PMFC ügyvezető igazgatója.

A regionális portál megkereste Márton Gábort is, ám ő azt válaszolta, nem nyilatkozhat. A bama.hu értesülései szerint a büntetés hétszámjegyű, tehát jóval magasabb, mint amiben a játékosok részesültek (150 ezer forint fejenként). A fő ok állítólag a pécsi játékosok leginkább sztrájkra emlékeztető fakultatív edzése volt.

Feleki Attila ugyanakkor cáfolta azt a szurkolói körökben terjedő pletykát, hogy Márkvárt Dávidot és Kővári Róbertet már értékesítette volna a PMFC.

„Ugyanazt tudom mondani, mint korábban: tudnék róla, ha eladtuk volna a játékosokat, hiszen az adásvételi szerződéseket nekem kell aláírnom. Ilyen nem történt. A télen két ajánlatot is kaptunk velük kapcsolatban, de nem született megegyezés"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik