PMFC: új játékosokkal bővült a keret - aláírt a két Branko

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.12. 18:13
null
Branko Pauljevicsre elsősorban a gyorsasága miatt volt szükség Pécsen (Fotó: pmfc.hu)
Két játékossal bővült a PMFC labdarúgócsapatának kerete: a szerb Branko Pauljevics és a bosnyák-horvát Branko Ojdanic is másfél évre írt alá a pécsiekhez.


A 25 éves Branko Pauljevicset a belgrádi Partizantól szerezte meg a PMFC. A szerb játékos jobbhátvédként és középpályásként is bevethető, Pécsen elsősorban utóbbi poszton számítanak rá.

Branko Ojdaniccsal már egy hete megállapodtak a baranyai klub vezetői
, ám Robert Jarni vezetőedző még tesztelni akarta, hogy 24 éves bosnyák-horvát középső védő nagy terhelés és nyomás alatt is megállja-e a helyét. Megállta, így Pauljevicshez hasonlóan ő is aláírhatta másfél évre szóló szerződését.

„Pauljevics azért érkezett hozzánk, mert a szakmai stáb külön kérése volt egy ilyen típusú játékos, aki szélvész gyors, erős, kombinatív, és képes az ellenfelek védelme mögé kerülni. Ojdanic szerződtetése pedig azért fontos, mert három sorozatban is versenyben vagyunk, és szeretnénk ezt az állapotot a lehető legtovább fenntartani. Az esetleges eltiltások és sérülések mellett is meg kell őriznünk a hátsó stabilitásunkat. Fontos hogy megfelelő pihenőidővel készülhessenek a középső védők a kiemelt bajnoki mérkőzésekre" – mondta két új szerzeményükről a klub honlapjának Győri János, a PMFC ügyvezetője.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők: Dimitar Makriev (bolgár, szabadon igazolható volt – legutóbb South China, Hongkong), Branko Ojdanic (bosnyák-horvát, szabadon igazolható), Branko Pauljevics (szerb, Partizan – Szerbia), Mario Tadejevic (horvát, szabadon igazolható volt), Ivor Weitzer (horvát, NK Zadar – Horvátország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Horvát Gábor
Kiszemeltek:

Távozók: Lantos Levente (Kozármisleny), Wittrédi Dávid (DVSC, szabadon igazolható volt)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak: Balogh Béla, Beke Péter (kölcsönbe), Gránicz Patrik (kölcsönbe), Mohl Dávid (érdeklődnek iránta: Haladás), Pölöskey Péter

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik