PMFC: Grumics két és fél évre a DVTK-é - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.04. 09:12
A Pécsi MFC labdarúgócsapata hivatalos honlapján megerősítette a Nemzeti Sport Online korábbi információját, mely szerint a klub szerb csatára, Miroszlav Grumics a DVTK-hoz szerződik.

„Távozik klubunktól Miroszlav Grumics és a Diósgyőri VTK-ban folytatja pályafutását. Matyi Dezső tulajdonos és a DVTK között megszületett az egyezség, így a mai napon hivatalossá vált, hogy Miroszlav Grumics elhagyja a PMFC-MATIAS NB I-es labdarúgócsapatát, és profi pályafutását Miskolcon folytatja.A PMFC-MATIAS jelenlegi bizonytalan helyzete miatt a játékos mindenképpen váltani akart, így ez a sajnálatos, de racionális döntés született.A szerb csatárkét és fél évre írt alá a miskolci klubhoz” – írja a pécsi csapat hivatalos honlapja, a pmfc.hu.

A pécsiek sok sikert kívántak a csatár további pályafutásához, aki ma már nem is utazott el a baranyaiak törökországi edzőtáborába.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezők:Molnár Péter (Kozármisleny – lejárt a kölcsönadási szerződése), Zsdrál Miroszláv (Kozármisleny – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gaál Miklós (Kozármisleny), Miroszlav Grumics (szerb, DVTK), Djordje Jocics (szerb, ?), Pölöskey Péter (Debreceni VSC – kölcsönből vissza?), Eke Uzoma (nigériai, SV Sandhausen – Németország)
Kiszemeltek:

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik