Nemzetisport.hu 2013.01.16 09:18 Frissítve: 2015.02.13 01:41

PMFC: Egyelőre csak a klubok egyeztek meg - Balogh Béla

A labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC ugyan megegyezett a Kecskeméti TE-vel Balogh Béla szerződtetéséről, azonban a kilencszeres válogatott védő érkezése egyelőre a levegőben lóg, ugyanis a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kizárta az átigazolásból a pécsieket.

 

Noha megegyezett a Kecskeméti TE és a Pécsi MFC Balogh Béla átigazolásáról, s a játékos is szívesen átigazol, a válogatott védő egyelőre mégsem mondhatja magát pécsi labdarúgónak. Ugyanis az MLSZ kizárta a PMFC-t az átigazolásból, mivel nem fizetett Miroslav Grumicsért a Kaposvári Rákóczinak. A kizárás egyelőre nem jogerős, a pécsiek fellebbeztek, így a szövetség fellebbviteli bizottsága dönt az ügyben.

„Egyelőre csupán a klubok egyeztek meg. S bár számomra is szimpatikus a pécsiek ajánlata, mégis meg kell várni, miként dönt a fellebbviteli bizottság” – mondta a Nemzeti Sportnak a kilencszeres válogatott védő.

„Szerettem Kecskeméten futballozni. Talán velem is elégedettek lehettek úgy szeptember végéig. A Honvéd ellen még sérülten játszottam, aztán kikerültem a csapatból, s csak a hajrában futballozhattam újra” – tette hozzá Balogh Béla.

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, HOGY BALOG BÉLA KI MIATT ÉS MIÉRT TÁVOZIK KECSKEMÉTRŐL, AKKOR OLVASSA EL A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁT!

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL

Érkezők: Balogh Béla (Kecskemét), Fröhlich Roland (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Harsányi Zoltán (szlovákiai, Spartak Myjava – Szlovákia, kölcsönből vissza?), Nagy József (Kozármisleny – kölcsönből vissza),  Marko Bjelanovic (horvát, Kozármisleny), Koller Krisztián (Kozármisleny). Profi szerződést kapó saját nevelésű játékosok: Erős Csaba, Gajág Gergő, Gránicz Patrik, Ipacs Péter, Kővári Róbert, Márkvárt Dávid, Zelenyánszki László

Távozik/távozhat: Ceolin (brazil, ?), Cosmin Goia (román, ?), Luka Vucko (horvát,?), Bodnár László (?), Demjén Gábor (?), Solomon Okoronkwo (nigériai, ?), Leon Panikvar (szlovén, ?)

Kiszemeltek: 

 

2020.05.24 22:22:56

Labdarúgó NB I Sz. M.

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

2020.05.23 20:30:29

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Remélhetően mindenki egészséges maradt a zárt kapuk mögött.

2020.05.23 19:05:01

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A hazai csapat végig jobban játszott, de a Honvéd jól védekezett, gól nélküli döntetlennel várhatja a kupavisszavágót.

2020.05.23 10:19:15

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Sokáig vezetett a címvédő Pátkai különleges találatával, a hajrában Pillár egyenlített • Kuttort kiállították.