Pécs: több játékost hiába hívtak, Tisza Tibor is szóba került

Vágólapra másolva!
2011.06.21. 14:58
Címkék
A Pécsi MFC ügyvezetője, Bérczy Balázs a labdarúgó NB I mai sorsolása után nyilatkozott a klub átigazolási terveiről a Nemzeti Sport Online-nak.

„Nehéz helyzetben vagyunk, hiszen a mi játékosaink akkor mentek el szabadságra, amikor a többi csapatnál újra megkezdődött a munka. Nagyon sok mindenkivel felvettük már a kapcsolatot, de jelenleg arra látunk esélyt, hogy szabadon igazolható, elsősorban külföldi labdarúgókkal erősítsünk, ezért folyamatosan érkezhetnek próbajátékosok. A héten a lejárt szerződésű futballistákkal, így Törtei Tamással, Nagy Olivérrel, Lantos Leventével, Sólyom Csabával és Gyánó Szabolccsal is egyeztetünk a folytatásról” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Bérczy Balázs, a Pécsi MFC ügyvezetője.

A sportvezető kérdésünkre elismerte, hogy többek között Rajczi Péterrel és Tisza Tiborral is kapcsolatba léptek, de ők aligha szerződnek Baranyába, ahogy a Pápáról távozó Bárányos Zsolt sem, aki a pécsiek ajánlatával szemben a Vasast választotta.

Stark Péter, Lovrencsics Gergő és Sztevan Pavicsevics már korábban távozott. Mészáros Ferenc vezetőedző nem tart igényt a macedón Alekszandar Sztojanovszkira, míg Samuel Atót kölcsönadhatja a klub.

Holnap játssza az első edzőmérkőzését Mészáros Ferenc együttese. A csapat Eszékre utazik, ahol a horvát élvonalbeli NK Osijekkel találkozik 18.30 órától. Ezen az erőpróbán több olyan külföldipróbajátékost is tesztel majd a szakmai stáb, akik délszláv országokból érkeztek.

PÉCSI MFC
Érkezett: Simonfalvi Gábor (ZTE FC, kölcsönből vissza), Tóth Zoltán (Kozármisleny), Petrók Viktor (Kozármisleny)
Távozott: Stark Péter (a tavaszi szezon közben, FC Bihor Oradea? – Románia), Lovrencsics Gergő (Lombard Pápa TFC), Sztevan Pavicsevics (szerb, ?), Samuel Ato (ghánai, ?), Alekszandar Sztojanovszki (macedón, ?)
Akivel tárgyalnak: Emir Hodzurda (NK Famos Hrasnic – Bosznia-Hercegovina), Fülöp Noel (Ferencváros), Frőhlich Roland (MTK), Igor Radovanovic (bosnyák, FK Sarajevo – Bosznia-Hercegovina), Alfred Effiong (nigériai, Marsaxlokk – Málta), Alekszandar Sztojimirovics (szerb, Borac Csacsak – Szerbia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik