Pécs: Sztojanovszkira és Atóra sem tart igény Mészáros Ferenc

Vágólapra másolva!
2011.06.21. 12:56
Címkék
Alekszandar Sztojanovszkira és Samuel Atóra sem tart igény Mészáros Ferenc, az élvonalba idén feljutó PMFC labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Amint arról hétfőn már beszámoltunk, Ato nem jelent meg a csapat első edzésén, így várható volt, hogy elhagyja az együttest, de nem kizárt, hogy nem végleg távozik, hanem kölcsönadják őt.Amint arról hétfőn már beszámoltunk, Ato nem jelent meg a csapat első edzésén, így várható volt, hogy elhagyja az együttest, de nem kizárt, hogy nem végleg távozik, hanem kölcsönadják őt.

PÉCSI MFC
Érkezett: Simonfalvi Gábor (ZTE FC, kölcsönből vissza), Tóth Zoltán (Kozármisleny), Petrók Viktor (Kozármisleny)
Távozott: Stark Péter (a tavaszi szezon közben, FC Bihor Oradea? – Románia), Lovrencsics Gergő (Lombard Pápa TFC), Sztevan Pavicsevics (szerb, ?), Samuel Ato (ghánai, ?), Alekszandar Sztojanovszki (macedón, ?)
Akivel tárgyalnak: Emir Hodzurda (NK Famos Hrasnic – Bosznia-Hercegovina), Fülöp Noel (Ferencváros), Frőhlich Roland (MTK), Igor Radovanovic (bosnyák, FK Sarajevo – Bosznia-Hercegovina), Alfred Effiong (nigériai, Marsaxlokk – Málta), Alekszandar Sztojimirovics (szerb, Borac Csacsak – Szerbia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik