Partizan: edzőt keresnek, Marko Nikolics a fő jelölt – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.05. 12:21
Edzőváltás előtt áll a szerb Partizan Beograd, amelynél a helyi Blic szerint Marko Nikolics, a Videoton vezetőedzője az első számú jelölt.

A legutóbbi hat bajnokijából csak egyet megnyerő, ezzel aCrvena zvezda elleni bajnoki versenyfutásban 14 pontos hátrányba kerülő Partizan a Viktoria Plzennel szemben alulmaradt az Európa-ligában, így Miroszlav Djukics vezetőedző a szerb sajtó szerint csak addig tarthatja meg az állását, amíg a klub meg nem egyezik az utódjával.

A Blic úgy tudja, Nikoliccsal már fel is vette a kapcsolatot a Partizan vezetősége, de ha rá is beszélné a váltásra a szakembert, még a Videotonnal is meg kellene egyeznie a feltételekről.

A Nemzeti Sport megkeresésére a Videoton sajtóosztálya így kommentálta a híresztelést: „Klubunk továbbra sem kíván sajtóinformációkra, pletykákra reagálni, de annyit azért elmondanánk, hogy Marko Nikolicsnak még másfél évig érvényes szerződése van a klub- bal, természetesen vele képzeljük el a folytatást is.”

Nikolics mellett a Vojvodinát irányító Ilija Sztolica a másik kiszemelt, a Partizan vele is tárgyalt a klubtól nyáron a bajnokság és a Szerb Kupa megnyerése után távozó Nikolics pótlása kapcsán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik