Pápa: kolumbiai középpályást tesztelnek, Abwo visszatért a Lubintól

Vágólapra másolva!
2010.07.12. 18:11
Címkék
Beköltözött a tatai edzőtáborba a Lombard Pápa FC élvonalbeli labdarúgócsapata, Véber György három kapussal és 23 mezőnyjátékossal vágott neki a felkészülés ezen állomásának.

Véber György nem számíthat a négy sérült játékosára, Orosz Péterre, Nagy Sándorra, Gahwagi Nebilre és Bali Péterre, viszont egy kolumbiai középpályás érkezett próbajátékra.

A kolumbiai Independientével kötött együttműködés keretén belül csatlakozott a csapathoz egy középpályás, Leonardo Assa.

Közben visszatért a csapathoz a lengyel első osztályú Zaglebie Lubinnál próbajátékon szereplő nigériai válogatott David Abwo.

Az ügyében még tárgyalások várhatóak, de az biztos, hogy aki szeretné megszerezni a légiós játékjogát, annak alaposan a zsebébe kell nyúlnia.

„Ebben a két hétben mindent el lehet végezni, amit terveztünk – mondta a csapat vezetőedzője, Véber György a klub hivatalos honlapjának. – A felkészülés menete ki van dolgozva, már csak végre kell hajtani, el kell végezni. A támadószekcióba keresünk még játékost, mivel Abwo sorsa kérdéses, Bali és Orosz pedig sérült.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik