Paks: volt liverpooli érkezett; visszatért Kövesdről a védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.08. 11:28
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM-Paksi FC együttesével készül együtt a korábban Liverpoolban is megforduló Simon András.

A futballista az előző szezonban a Győr kölcsönjátékosaként Kecskeméten szerepelt, az később dől el, hogy szerződteti-e a Paks.

A csapatnál viszont a következő napokban több új szerzeményt is bejelenthetnek: a klub egykori játékosa, Gévay Zsolt visszatért Mezőkövesdről, és mindenben megegyezett a vezetőkkel, így a szerződés aláírása is rövidesen megtörténik.

A szakmai stáb szintén kezdeményezi a hosszabb ideje Olaszországban futballozó Tamási Zsolt szerződtetését, akinek menedzserével már meg is kezdték az egyeztetéseket.

Szintén a Paks játékosa lehet Hahn János, akinek klubjával, a Puskás Akadémiával már tárgyalnák a tolnaiak. A klubbal kapcsolatos hír, hogy Csernyánszky Norbert marad.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MVM-PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Bertus Lajos (Puskás Akadémia), Eppel Márton (MTK – kölcsönből vissza), Gévay Zsolt (Mezőkövesd), Tóth Dániel (Kozármisleny – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Bori Gábor (DVTK), Éger László (visszavonult), Heffler Norbert (soproni kölcsön után PMFC végleg), Horváth Gábor (?), Lázok János (?), Nagy Olivér (Haladás), Simon Attila (?), Windecker József (Győri ETO – kölcsönből vissza)
Kiszemeltek: Hahn János (Puskás Akadémia), Simon András (Győr), Tamási Zsolt (Parma – Olaszország, próbajáték)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik