Paks: utánpótlás-válogatott védő az újabb hosszabbító – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.01.30. 17:46
null
Lenzsér Bence három és fél évre szóló szerződést írt alá a Paksnál (Fotó: Szabó Miklós)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC hivatalos oldalán tudatta, hogy Lenzsér Bence új, három és fél évre szóló szerződést írt alá a klubnál.

 

„Az elmúlt három évben rengeteg lehetőséget kaptam itt Pakson – mondta Lenzsér a paksifc.hu-nak. – Remekül éreztem, és érzem magam ebben a csapatban. Most azt mondom, ha egyszer tovább is lépek innen, akkor az csak egy jó külföldi szerződés kapcsán lehetséges.”

A futballista 2015 januárjában igazolt a Pakshoz, és három hónappal később, áprilisban, a Pécs ellen 2–0-ra megnyert mérkőzésen debütált az NB I-ben. Azóta 70 bajnoki meccsen játszott, és öt gólt szerzett.

„Ha visszatekintek, akkor nem teljesen lehetek elégedett. A fiatalságomnak köszönhetően voltak olyan meccseim, amelyekre nem szívesen gondolok vissza. Kicsit hullámzó volt a teljesítményem. Viszont a Ferencváros elleni, a klub számára történelmi meccsre, amikor először győztük le a Fradit idegenben, arra nagyon szívesen.”

Lenzsér többszörös utánpótlás-válogatott, és bízik benne, hogy a továbbiakban is számítanak a játékára.

„Az U21-es válogatottnál még fél évem van, és ha sikerülne odaérnünk az első vagy a második pótselejtezős helyre, akkor jöhetnének az U23-as Eb-re való kijutás meccsei. Vagyis jó esetben, reményeim szerint még nem fejeződne be az utánpótlás-válogatott karrierem sem.”

Nem Lenzsér az egyetlen, aki elkötelezte magát a Pakshoz, néhány nappal ezelőtt Papp Kristóf is meghosszabbította szerződését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik