Paks: újpesti nevelés jöhet, de a Vasas még beleszólhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.06. 10:32
A Nemzeti Sport információja szerint a Mezőkövesdtől távozó Egerszegi Tamás hamarosan csatlakozhat Csertői Aurél csapatához, a Pakshoz, ám még arra is van esély, hogy az Újpesten nevelkedő középpályás a Vasasnál folytassa pályafutását.

Egerszegi Tamás szerződése lejárt a Mezőkövesdnél, így a 25 éves középpályás jelenleg szabadon igazolható. Az NS értesülései szerint Egerszegi iránt a tolnaiak mellett a Vasas is érdeklődik, ám az angyalföldiek elsősorban a Honvédtól távozó Hidi Patrikkal erősítenék meg a középpályájukat.

Amennyiben a kispestiek korábbi csapatkapitánya aláír a Vasashoz, Egerszegi Pakson köthet ki, azonban ha Hidi mégsem Michael Oenning csapatát választja, akkor a Mezőkövesdről távozó, korábban az Újpestben nevelkedő, majd Siófokon, Gyirmóton és a DVTK-ban is szereplő játékos jó eséllyel Angyalföldön folytatja.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:
Daru Bence(ZTE, kölcsön után végleg),Hajdú Ádám(Bp. Honvéd, kölcsön után végleg),Kokenszky Norbert(Rákosmente KSK),Verpecz István(Debreceni VSC)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:Nagy Richárd(SZEOL SC, ?),Vági András(Mezőkövesd)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek:Egerszegi Tamás(Mezőkövesd, szabadon igazolható),Pekár László(Puskás Akadémia)
Távozók:Balázs Zsolt(kispesti kölcsön után ZTE),Kelemen Dávid(békéscsabai kölcsön után Nyíregyháza),Kovács Gábor(zalaegerszegi kölcsön után szabadon igazolható, szerződést bontottak vele),Székely György(szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:Bor Dávid(dorogi kölcsön után Soproni VSE),Kesztyűs Barna(Nyíregyháza), Kokenszky Norbert(Soproni VSE), Kővári Róbert(dorogi kölcsön után Soproni VSE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Vernes Richárd(Bp. Honvéd, ?)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik