HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.07.06 10:32 Frissítve: 2017.07.06 11:12

Paks: újpesti nevelés jöhet, de a Vasas még beleszólhat

A Nemzeti Sport információja szerint a Mezőkövesdtől távozó Egerszegi Tamás hamarosan csatlakozhat Csertői Aurél csapatához, a Pakshoz, ám még arra is van esély, hogy az Újpesten nevelkedő középpályás a Vasasnál folytassa pályafutását.

 

Egerszegi Tamás szerződése lejárt a Mezőkövesdnél, így a 25 éves középpályás jelenleg szabadon igazolható. Az NS értesülései szerint Egerszegi iránt a tolnaiak mellett a Vasas is érdeklődik, ám az angyalföldiek elsősorban a Honvédtól távozó Hidi Patrikkal erősítenék meg a középpályájukat.

Amennyiben a kispestiek korábbi csapatkapitánya aláír a Vasashoz, Egerszegi Pakson köthet ki, azonban ha Hidi mégsem Michael Oenning csapatát választja, akkor a Mezőkövesdről távozó, korábban az Újpestben nevelkedő, majd Siófokon, Gyirmóton és a DVTK-ban is szereplő játékos jó eséllyel Angyalföldön folytatja.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:
 Daru Bence (ZTE, kölcsön után végleg), Hajdú Ádám (Bp. Honvéd, kölcsön után végleg), Kokenszky Norbert (Rákosmente KSK), Verpecz István (Debreceni VSC)
Kölcsönbe érkezők: 

Kölcsönből visszatérők: Nagy Richárd (SZEOL SC, ?), Vági András (Mezőkövesd)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek: Egerszegi Tamás (Mezőkövesd, szabadon igazolható), Pekár László (Puskás Akadémia)
Távozók: Balázs Zsolt (kispesti kölcsön után ZTE), Kelemen Dávid (békéscsabai kölcsön után Nyíregyháza), Kovács Gábor (zalaegerszegi kölcsön után szabadon igazolható, szerződést bontottak vele), Székely György (szabadon igazolható) 
Kölcsönbe távozók: Bor Dávid (dorogi kölcsön után Soproni VSE), Kesztyűs Barna (Nyíregyháza), Kokenszky Norbert (Soproni VSE), Kővári Róbert (dorogi kölcsön után Soproni VSE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Vernes Richárd (Bp. Honvéd, ?)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: 

2019.03.23 00:35:02

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Egyik potentát sem tért ki a – szerintem – legfontosabb kérdéskörre a videoasszisztens kapcsán: vajon ettől több nézőt tudna kivinni a pályájára vagy éppen ellenkezőleg.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.