Paks: Úgy éreztem, mindenképp mennem kell - Máté Csaba

Vágólapra másolva!
2012.08.31. 13:28
A Paksi FC-t az elmúlt négy meccsen megbízott edzőként irányító, korábban másodedzőként dolgozó Máté Csaba a tolnai klub honlapján köszönt el – mint ismeretes, a szakember a Ferencvárosnál folytatja pályafutását Ricardo Moniz vezetőedző segítőjeként.

„Nekem négy meccsre szólt a megbízott vezetőedzői státuszom, ami valamivel több a megszokottnál. Általában egy mérkőzésre szoktak így feladatot kapni az edzők. A négy mérkőzést követően, nagyon megnehezült a helyzetem, ami a maradásomat illette. Úgy éreztem, hogy mindenképp mennem kell, mert ez a legjobb megoldás mindenki számára. Nem akartam senkit sem kellemetlen helyzetbe hozni, beleértve saját magamat is. Ekkor érkezett a Ferencváros megkeresése, ami azt gondolom, megnyugtató megoldással szolgált mindenki számára” – nyilatkozta a paksifc.hu-nak a távozó Máté Csaba, aki Kis Károly lemondása után irányította ideiglenesen a tolnai csapatot.Máté Csaba, aki Kis Károly lemondása után irányította ideiglenesen a tolnai csapatot.

„Fantasztikus két év van mögöttünk, mind a klub, mind a játékosok, mind a szakmai stáb tekintetében. Hatalmas élményekkel gazdagodtunk, második hely, Ligakupa győzelem, nemzetközi szereplés. Ezek olyan emlékek maradnak, amiket soha nem fogok elfelejteni, és amikre mindig szívesen fogok visszaemlékezni. Nagyszerű időszak volt, nagyszerű embereket ismerhettem meg. Sokat tanultam, de úgy érzem, hogy adni is tudtam, és kivettem a részemet a sikerekből. Úgy megyek el Paksról, hogy senkiben sincs sem tüske, sem harag. Ez azt is jelentheti, hogy talán később újból dolgozhatom majd a klubnál. Nagyon büszke vagyok az itt töltött időre!” – tette hozzá a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik