Paks: Nem dobbant egyszerre a szívünk - Tamási Gábor

Vágólapra másolva!
2010.04.05. 15:27
Címkék
Tamási Gábor, a Paks labdarúgócsapatának játékosa hosszú idő után kapott helyet ismét a kezdő tizenegyben, mégpedig a hétvégi, MTK elleni 2–0-s vereség alkalmával léptett pályára. A futballista a klub hivatalos honlapjának elmondta, nem úgy mentek ki a pályára, ahogy kellett volna, és többet kell küzdeni, ha nem akarnak a kiesés sorsára jutni.

„A mester eddig úgy döntött, hogy kevesebb lehetőséget kapok, ettől függetlenül én mindent megtettem annak érdekében, hogy visszakerüljek a csapatba. Lelkileg ezt elég nehéz volt feldolgozni, de nem olyan típus vagyok, aki könnyen megadja magát. Harcolok a végsőkig, hogy megmutathassam, mit is tudok. És ezt itt Pakson szeretném, nem máshol" – mondta Tamási Gábor.

A labdarúgó a hétvégi MTK elleni mérkőzést is értékelte: „Igazából nem volt egy jelentősebb helyzetünk sem. Amiből egyáltalán veszélyeztetni tudtunk, azok a pontrúgások voltak – fejelgettünk, de eredmény nélkül. Azt vettem észre, hogy nem is úgy mentünk ki, ahogy igazán kellett volna. Nem dobbant egyszerre a szívünk. Mindenkinek magába kell néznie, le kell vonni a konzekvenciákat, mert nem azért küzdöttünk korábban, hogy csak négy évet töltsünk el az élvonalban. Persze arról még szó sincs, hogy kiesnénk, de össze kell szedni magunkat, hogy ne is legyen. Minden energiánkat mozgósítani kell!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik