HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.06.26 16:03 Frissítve: 2015.06.26 16:40

Paks: megérkezett a pécsi tehetség, aláír a felcsúti középpályás

Amint azt a Nemzeti Sport Online csütörtökön jelezte, három új játékos csatlakozott a Paksi FC labdarúgócsapatának keretéhez, míg Szakály Dénes hamarosan aláírja szerződését a tolnai csapathoz.

 

Haraszti Zsolt, a Paks ügyvezetője a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy Kővári Róbert (PMFC), Papp Kristóf (Gyirmót) és Horváth Roland (Csákvár) péntektől a paksi csapattal készül. Kővári és Papp esetében már a szerződéskötésről is folynak a tárgyalások. Előbbit még megállapodás köti a Pécshez, utóbbi viszont július 1-jén szabadon igazolhatóvá válik. Horváth Roland próbajátékon van Csertői Aurél együttesénél.

Szakály Dénes már biztos, hogy Pakson folytatja pályafutását, a Puskás Akadémiától érkező középpályás a péntek délutáni edzés után aláírja szerződését. Az utánpótlás-válogatott kapus Székely Györggyel (Újbuda) szóban már szintén megállapodtak, ő a jövő héten kötelezi el magát a tolnai klubhoz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL

Érkezők: Fröhlich Roland (PMFC), Szakály Dénes (PAFC)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Csoknyai Balázs (Bölcske, ?), Nagy István (Szolnok, ?), Pintér Norbert (Balmazújváros, ?), Tóth Dániel (Szolnok, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Kővári Róbert (PMFC, szabadon igazolható), Horváth Roland (Csákvár), Papp Kristóf (Gyirmót), Székely György (Újbuda), Ugrai Roland (FTC)
Távozók: Haraszti Zsolt (FTC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szemerédi Norbert (Bp. Honvéd, ?)
Távozhatnak: Könyves Norbert (érdeklődik iránta: DVSC, DVTK, Haladás, MTK, Vasas), Simon András (érdeklődnek iránta: Gyirmót)

 

2019.02.15 21:54:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.02.15 23:21:21

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A gólszépségverseny igen érdekes műfaj, itt a záróakkord mindenképpen katartikus, kérdés, mennyire számít az odáig vezető út (lásd akció), a tét, az ellenfél minősége, a körülmények és még számos további tényező.

2019.02.15 23:14:54

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. A Haladás is csúszik, kérdés, lesz-e ennek valaha felelőse.

2019.02.14 23:32:48

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

NS-VÉLEMÉNY. Az utánpótlás-válogatottságnak semmi jelentősége…

2019.02.13 08:31:04

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A zöld-fehérek korábbi trénere imádja Budapestet, nemrég vett itt új lakást, áprilisban költözik.