Paks: korábbi ferencvárosi támadót szerződtettek

Vágólapra másolva!
2014.01.31. 15:50
Tóth Bence személyében korábbi ferencvárosi támadót igazolt a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks.

A 24 éves támadó középpályás a Ferencvárostól két éve, januárban igazolt a Lombardhoz, ám az ősszel kegyvesztetté vált, és időközben felbontotta szerződését, majd novembertől már a paksiakkal készült.novembertől már a paksiakkal készült.

„A már hosszabb ideje velünk készülő Tóth Bencével sikerült megállapodnunk, két és fél éves szerződést kötöttünk vele” – újságolta a Nemzeti Sport Online érdeklődésére Haraszti Zsolt, az MVM Paks ügyvezetője.

A klubbal kapcsolatos hír, hogy a DVTK által kiszemelt Szabó János biztosan marad a Tolna megyeieknél, Bori Gábor sorsa viszont továbbra is kérdéses. Hullám Attilával nagy valószínűséggel szerződést bont a klub (információink szerint az NB II-es Szigetszentmiklós és a Tatabánya is szívesen látná soraiban), a nyáron a Nyíregyházától kölcsönbe érkező Csorba Szabolcsra pedig nem számít a szakmai stáb, így ő visszatér klubjához.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MVM-PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Lázok János (Győri ETO – kölcsönből vissza), Tóth Dániel (Balmazújváros – lejárt a kölcsönadási szerződése), Tóth Bence (Lombard Pápa)
Távozott/távozhat: Bori Gábor (Diósgyőri VTK?), Csorba Szabolcs (Nyíregyháza – kölcsönből vissza), Heffler Norbert (Soproni VSE – kölcsönbe), Hullám Attila (Szigetszentmiklósi TK?)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik