nemzetisport.hu 2014.01.31 15:50 Frissítve: 2015.02.09 03:34

Paks: korábbi ferencvárosi támadót szerződtettek

Tóth Bence személyében korábbi ferencvárosi támadót igazolt a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks.

 

 

A 24 éves támadó középpályás a Ferencvárostól két éve, januárban igazolt a Lombardhoz, ám az ősszel kegyvesztetté vált, és időközben felbontotta szerződését, majd novembertől már a paksiakkal készült.

„A már hosszabb ideje velünk készülő Tóth Bencével sikerült megállapodnunk, két és fél éves szerződést kötöttünk vele” – újságolta a Nemzeti Sport Online érdeklődésére Haraszti Zsolt, az MVM Paks ügyvezetője.

A klubbal kapcsolatos hír, hogy a DVTK által kiszemelt Szabó János biztosan marad a Tolna megyeieknél, Bori Gábor sorsa viszont továbbra is kérdéses. Hullám Attilával nagy valószínűséggel szerződést bont a klub (információink szerint az NB II-es Szigetszentmiklós és a Tatabánya is szívesen látná soraiban), a nyáron a Nyíregyházától kölcsönbe érkező Csorba Szabolcsra pedig nem számít a szakmai stáb, így ő visszatér klubjához.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MVM-PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Lázok János (Győri ETO – kölcsönből vissza), Tóth Dániel (Balmazújváros – lejárt a kölcsönadási szerződése), Tóth Bence (Lombard Pápa)
Távozott/távozhat: Bori Gábor (Diósgyőri VTK?), Csorba Szabolcs (Nyíregyháza – kölcsönből vissza), Heffler Norbert (Soproni VSE – kölcsönbe), Hullám Attila (Szigetszentmiklósi TK?)
Kiszemeltek:

 

2020.02.28 00:14:13

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

Az FTC ukrán edzője biztos benne, hogy csapata a szebbik arcát mutatja a Debrecen ellen.

2020.02.24 22:16:42

Labdarúgó NB I L. P. I.

2020.02.24 13:35:06

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Nikolics megszenved az első gólért, megvan Petrjak első mesterhármasa. Szépségdíjas paksi találatok.