Paks: Könyves Norbert még nem megy a Vasasba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.15. 14:48
Eldőlt: a nemrégiben a Vasashoz szerződő Könyves Norbert az ősszel még a Paksi FC-ben játszik – jelentette be szerdán a hivatalos honlapján a Tolna megyei NB I-es labdarúgócsapat.

A legutóbbi házi gólkirály ügyében a két klub folyamatos tárgyalásban állt egymással, és a paksiak végül úgy döntöttek, hogy december 31-ig szükségük van a játékosra.

A zöld-fehérek további négy futballista szerződtetését is bejelentették: a várakozásoknak megfelelően aláírt a kapus Székely György, a két középpályás, Kővári Róbert és Papp Kristóf, és sikerült megegyezni az MTK-val a legutóbb Ajkán szereplő utánpótlás-válogatott védő, Asztalos Dávid egy évre szóló kölcsönvételéről is.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL

Érkezők: Fröhlich Roland (PMFC), Kővári Róbert (PMFC), Papp Kristóf (Gyirmót), Szakály Dénes (PAFC), Székely György (Újbuda)
Kölcsönbe érkezők: Asztalos Dávid (MTK)

Kölcsönből visszatérők: Csoknyai Balázs (Bölcske, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók: Haraszti Zsolt (FTC), Könyves Norbert (Vasas – csak 2016. január 1-től), Nagy István (Szolnok, kölcsön után végleg), Simon András (Gyirmót – szabadon igazolhatóként), Tóth Dániel (szolnoki kölcsön után Nyíregyháza?)

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szemerédi Norbert (Bp. Honvéd)

Távozhatnak: Máté Roland, Szekszárdi Tamás, Tamási Zsolt (érdeklődnek iránta: ZTE)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik