Paks: Kellene a csapatba néhány szuperhős - Horváth F.

Vágólapra másolva!
2013.08.18. 08:38
Horváth Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks vezetőedzője csapata honlapján értékelte esélyeiket a Videoton elleni vasárnapi bajnoki előtt, és elmondta: játékosai már tudják, hogy hogyan lehet elhozni a három pontot Székesfehérvárról.

„A Videoton nagyobb falatnak ígérkezik az eddigieknél, de nem készültünk másképp. Úgy érzem, hogy fejben már megvan, hogy mivel lehet a Videotont megverni, a kérdés csak az, hogy mennyit tudunk ebből a pályán megvalósítani. A Videoton nem a párharcok megnyerésében a legerősebb, inkább csapatként működik nagyon jól. Ha sikerül belekényszeríteni őket egy olyan játékba, ahol sok a párharc – amiben szerintem mi erősebbek vagyunk – akkor lehozhatjuk úgy a meccset, ahogy szeretnénk” – mondta Horváth Ferenc a paksifc.hu-nak.Horváth Ferenc a paksifc.hu-nak.

A bajnokságban három forduló után 9 ponttal álló Paks vasárnap 18.30 órakor, idegenben lép pályára az eddig szintén hibátlan Videoton ellen. A paksiak vezetőedzője szerint a győzelemhez most nem lesz elég, ha csak Molnár Péter játszik úgy, mint Superman.

„Nem ártana néhány szuperhőst magunkkal vinnünk. Egy biztos, nekünk a maximumot, vagy ha lehet, akkor még annál is többet kell kihozni magunkból, hogy sikert tudjunk elérni. Ettől függetlenül akkor sem történik semmi, ha nem nyerünk, hiszen alakulóban lévő csapat vagyunk, és az első három mérkőzésből kilenc pontot szereztünk, így most nyugodtan játszhatunk a bajnokesélyes ellen. Továbbra is nagyon szeretem Fehérvárt, fontos pont az életemben, de most azért megyek oda, hogy nekik ne legyen olyan jó a vasárnapjuk” – tette hozzá Horváth.

A zöld-fehérek honlapjának tájékoztatása szerint a Paks a Molnár P. – Fiola, Éger, Kovács G., Szabó J. – Bartha, Kecskés, Bori, Báló – Hullám, Simon A. összeállításban kezd vasárnap este a Videoton ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik