Paks: Csak végszükség esetén lépek pályára - Tököli

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.31. 11:42
Elsősorban pályaedző az NB I-es MVM-Paks labdarúgócsapatánál Tököli Attila, aki viszont még tagja a játékoskeretnek is. Miután a gólkirály, Simon Attila Ausztriába távozott, Eppel Márton mellett Tököli a keret másik bevethető támadója, ő azonban úgy készül: pályára lépésére nem a közeljövőben kerül sor.

„A játékoskeretben és a szakmai stábban egyaránt szerepelek, ám a szezonban a csapat másodedzőjeként dolgozom, csak végszükség esetén lépek pályára – mondta Tököli Attila. – Nagyon változó, hogy az edzéseken mikor veszek részt játékosként, erről mindig egyeztetünk a vezetőedzővel, Csertői Auréllal, de ebbe nem szeretnék mélyebben belemenni, többnyire a létszámtól függ."Tököli Attila. – Nagyon változó, hogy az edzéseken mikor veszek részt játékosként, erről mindig egyeztetünk a vezetőedzővel, Csertői Auréllal, de ebbe nem szeretnék mélyebben belemenni, többnyire a létszámtól függ."

„Az biztos, hogy a hétvégi, Nyíregyháza elleni mérkőzésen egy percet sem játszom. Bízom benne, hogy a szezon során még játékosként is szerephez jutok, de az élet a legnagyobb rendező, majd eldönti. Még mindig szeretek futballozni, de tudom, hogy már más úton, a szakmai stáb tagjaként kell segítenem a csapatot. Nem hiszem, hogy a szerepem változik a szezon végéig, de sosem lehet tudni. Mindenesetre már inkább edzőként tekintek magamra, mint labdarúgóként. Ezen a pályán pedig még sokat kell tanulnom, folyamatosan képzem magam, nem csak abból áll egy gyakorlás, hogy ülök és figyelek."

A Paks a Győri ETO elleni kétgólos (2–0) hazai győzelemmel kezdte a bajnokságot, a második fordulóban szombaton az újonc Nyíregyházához látogat.

NB I, 2. FORDULÓ
Időpont
Mérkőzés (Tv)
Játékvezető
Augusztus 1., péntek
19.00
Puskás Akadémia FC–Pécsi MFC (Tv: Duna)
Solymosi Péter
20.30
MTK Budapest–Debreceni VSC (Tv: Sport1)
Iványi Zoltán
Augusztus 2., szombat
16.30
Videoton FC–Dunaújváros PASE (Tv: M1)
Bognár Tamás
18.30
Nyíregyháza Spartacus–MVM-Paksi FC (Tv: Sport1)
Szabó Zsolt
20.30
Kecskeméti TE–Szombathelyi Haladás
Farkas Ádám
Augusztus 3., vasárnap
16.30
Lombard Pápa–Ferencváros (Tv: M1)
Fábián Mihály
18.30
Győri ETO FC–Budapest Honvéd (Tv: Sport2)
Németh Ádám
20.30
Újpest FC–Diósgyőri VTK (Tv: Sport2)
Vad II István

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik