Paks: Bori távozhat, egy lépésre a volt Fradi-játékos

Vágólapra másolva!
2014.01.17. 10:53
Bori Gábor távozhat a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Pakstól, Diósgyőrbe szerződhet – erősítette meg Haraszti Zsolt ügyvezető a Nemzeti Sport Online korábbi értesülését. Az FTC-ben is megfordult Tóth Bencének jó esélye van arra, hogy a tolnaiakhoz szerződjön, Lázok János külföldre igazolhat.

„Tóth Bencével még nem egyeztünk meg, de jó esélye van rá, hogy nálunk folytassa. Már csak Csertői Aurélnak kell áldását adnia az ügyletre – idézi a téli átigazolásokkal kapcsolatban Haraszti Zsoltot a teol.hu. – Lázok János pedig visszatért Győrből, de egyelőre nem jelenteném ki, hogy biztosan az MVM-Paks szerelésében fut ki a pályára a tavasz első meccsén. Az ő szerződésében van egy záradék, amely szerint ha jön érte egy külföldi ajánlat, akkor távozhat. Lesz néhány fiatal az U21-es csapatunkból, akik lehetőséget kapnak, együtt készülhetnek a többiekkel, de, hogy kik ők pontosan, azt majd Csertői Aurél és Osztermájer Gábor egymás között megbeszéli."Haraszti Zsoltot a teol.hu. – Lázok János pedig visszatért Győrből, de egyelőre nem jelenteném ki, hogy biztosan az MVM-Paks szerelésében fut ki a pályára a tavasz első meccsén. Az ő szerződésében van egy záradék, amely szerint ha jön érte egy külföldi ajánlat, akkor távozhat. Lesz néhány fiatal az U21-es csapatunkból, akik lehetőséget kapnak, együtt készülhetnek a többiekkel, de, hogy kik ők pontosan, azt majd Csertői Aurél és Osztermájer Gábor egymás között megbeszéli."

„Bori Gábort nagyon szeretné a Diósgyőr, neki van esélye, hogy eligazoljon, a többiekért még nem érkezett konkrét megkeresés. Amúgy sem szeretnénk kiárusítani az értékeinket, mert nagyon kemény tavasz vár ránk" – tette hozzá az esetleges távozókkal kapcsolatban Haraszti, aki beszélt Csertői Aurél vezetőedzőről is.

„Csertői Aurél egy erős, keménykezű, határozott szakember, akit az eredményei minősítenek. Magyar Kupát nyert a Videotonnal, bajnoki bronzérmes volt a Vidivel és a Haladással, legutóbb pedig második helyen állt vele a Győri ETO, amikor jött Pintér Attila, neki pedig mennie kellett. Az eddigi másfél hét alapján jól látszik, hogy kézben tartja a gyeplőt. Remek edzéseket tart, bizakodó vagyok!”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MVM-PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Tóth Dániel (Balmazújváros – lejárt a kölcsönadási szerződése)
Távozott/távozhat: Bori Gábor (DVTK?)
Kiszemeltek: Lázok János (Győri ETO, kölcsönből vissza?), Tóth Bence (Lombard Pápa)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik