Paks: Bödére a Hajduk is felfigyelt, Hrepka holnap írhat alá

Vágólapra másolva!
2011.06.16. 21:26
Címkék
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Paksi FC szerződést kötött Heffler Norberttal és hamarosan Hrepka Ádám is aláírhat. Úgy tudjuk, a támadó holnap kötelezi el magát. A tolnaiakkal kapcsolatos hír, hogy Böde Dánielre a horvát Hajduk Split is felfigyelt. 

A Paksi FC vezetői ma szerződést kötöttek Heffler Norberttal, és Hrepka Ádámmal is megegyeztek, de az MTK csatára még nem írt alá, az ő érkezése holnap válhat hivatalossá.A Paksi FC vezetői ma szerződést kötöttek Heffler Norberttal, és Hrepka Ádámmal is megegyeztek, de az MTK csatára még nem írt alá, az ő érkezése holnap válhat hivatalossá.

A tolnai csapat szombaton 17 órától Bükfürdőn játssza első felkészülési mérkőzését az ukrán Metalug Doneck ellen. A mérkőzésre a hírek szerint több külföldi megfigyelő is érkezik, köztük egy angol másodosztályú csapat képviselője is.

A paksiaktól alighanem a 24 éves Böde Dániel játékát figyelik majd leginkább a megfigyelők. Úgy tudjuk, a középpályás többek között a horvát bajnokságban második helyen végzett Hajduk Split érdeklődését is felkeltette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik