Paks: Bajner számára a külföldi folytatás az első számú cél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.06. 12:33
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas szívesen látná soraiban Bajner Bálintot, ám a csatár elsősorban a külföldi folytatásban gondolkodik.

Kozák Attila, a csatár egyik képviselője a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, skót, angol és ausztrál csapatok érdeklődnek Bajner iránt. A Paks labdarúgója elsősorban külföldi folytatásban gondolkodik, klubja megfelelő ajánlat esetén hajlandó elengedni.

„A Vasastól senkivel sem beszéltünk – reagált az angyalföldiekkel kapcsolatos hírre Kozák Attila. – Ugyanakkor az igaz, hogy van olyan edző Magyarországon, akivel Bálint saját fejlödése érdekében nagyon szívesen dolgozna együtt.”

Az NSO úgy értesült, hogy Skóciából a Hearts, Angliából a Bolton és Ausztráliából is két-három együttes érdeklődik a támadó iránt.

Bajner az előző szezonban az angol harmadosztályú Notts Countyban játszott, októberben szerződött Paksra, az NB I-ben azóta 14 meccsen egy gólt szerzett. Egy találkozót sem játszott végig, a kezdőcsapatba háromszor fért be, az utolsó négy fordulóban azonban már nem kapott lehetőséget Csertői Aurél vezetőedzőtől.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:
Kemenes Szabolcs
(Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként), Jelena Richárd (Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként), Koltai Tamás (Videoton – kölcsön után végleg), Kovács Gábor (DVTK, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Bor Dávid (Balmazújváros), Vági András (Mezőkövesd)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Haraszti Zsolt
(Videoton)
Távozók: Rodenbücher István (lejár a szerződése)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Asztalos Dávid (MTK)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Bajner Bálint (érdeklődnek iránta: Vasas, Bolton – Anglia, Hearts – Skócia), Székely György (érdeklődnek iránta: Honvéd, Vasas), Kelemen Dávid (kölcsönadnák), Kővári Róbert (kölcsönadnák)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik