Paks: 22 gólos gólkirály a kiszemelt – még tárgyalnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.09. 15:11
A Nemzeti Sport Online a héten már jelezte, hogy az NB II-es ZTE csatára, az előző szezonban 22 góllal gólkirályi címig jutó Daru Bence a télen az élvonalba igazolhat. A hírek szerint a Paksi FC érdeklődik a csatár iránt.

Mint már jeleztük, a ZTE a télen a Csákvárról szerződtetett Paudits Patrikkal már megerősítette a támadósorát, így elképzelhető, hogy a klub elengedi, legalábbis kölcsönbe, az előző idény NB II-es gólkirályát, Daru Bencét.Mint már jeleztük, a ZTE a télen a Csákvárról szerződtetett Paudits Patrikkal már megerősítette a támadósorát, így elképzelhető, hogy a klub elengedi, legalábbis kölcsönbe, az előző idény NB II-es gólkirályát, Daru Bencét.

Daru az előző évadban 26 meccsen szerzett 22 gólt, de ebben a szezonban visszafogottabb teljesítményt nyújtott, sérülés is hátráltatta, 13 bajnokin három találatig jutott az ősszel. A ZTE most a fejlődése érdekében hajlik arra, hogy az élvonalba kölcsönadja, úgy tudjuk, folynak az egyeztetések az ügyben. A kérő a legfrissebb hírek szerint a Paksi FC lehet.

A Pakssal kapcsolatos hír, hogy a tolnaiak ingyen nem szeretnék elengedni az első keretből kikerülő Kemenes Szabolcsot, még kölcsönbe sem. Így egyelőre kérdéses, sikerül-e megállapodni a Vasassal, amely a tavaszi szezonra kölcsönvenné a kapust.

Amennyiben nem születik egyezség, úgy Kemenes a Paks NB III-as csapatában szerepelhet a tavasszal.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők: Hajdú Ádám
(Bp. Honvéd)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Bognár Dávid, Nagy Ádám, Simon Márk
Kiszemeltek: Daru Bence (ZTE)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: Laczkó Zsolt (Bp. Honvéd)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Kemenes Szabolcs (Haladás, Vasas)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik