HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.05.31 12:26 Frissítve: 2016.05.31 12:27

Paks: 12-szeres válogatott szélsőt igazoltak a Videotontól

A Videoton FC hivatalos honlapján bejelentette, hogy 12-szeres válogatott szélsője, Koltai Tamás Pakson folytatja pályafutását. A támadó középpályás hároméves szerződést kötött a paksiakkal.

Koltai 2007 és 2015 között 162 élvonalbeli mérkőzést játszott a Győri ETO színeiben, a zöld-fehérekkel magyar bajnoki címet szerzett, és a válogatottba is bekerült. Az élvonalbeli licencét elveszítő ETO-ból a Videoton FC-be távozott 2015 nyarán.

A fehérvári csapatban kevés lehetőséget kapott, így még a nyári átigazolási szezon végén kölcsönbe Paksra igazolt, ahol meghatározó emberré is vált. A Paksi FC közleménye szerint kölcsönszerződése ugyan lejárt, de a két klub megegyezett átigazolásáról, így Koltai a következő három szezonra elkötelezte magát a tolnaiakhoz.

Mint arról már beszámoltunk, a Paks már szerződtette a DVTK-tól a védő Kovács Gábort és a Bp. Honvédtól a támadó Jelena Richárdot. A klub ügyvezetője, Haraszti Zsolt a múlt héten a Nemzeti Sport Online-nak megerősítette: tervezik Koltai végleges szerződtetését (ez kipipálva), illetve ifj. Haraszti Zsoltot is kivásárolnák a Videotontól.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:
Kemenes Szabolcs
(Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként), Jelena Richárd (Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként), Koltai Tamás (Videoton – kölcsön után végleg), Kovács Gábor (DVTK, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: 
Bor Dávid (Balmazújváros), Vági András (Mezőkövesd)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: Haraszti Zsolt
(Videoton)
Távozók: Rodenbücher István (lejár a szerződése)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Asztalos Dávid (MTK)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Bajner Bálint, Székely György (érdeklődnek iránta: Honvéd, Vasas), Kelemen Dávid (kölcsönadnák), Kővári Róbert (kölcsönadnák)   

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.

2019.03.16 23:22:29

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu