PAFC: Vannak számomra itt érdekes játékosok – Marco Rossi

Vágólapra másolva!
2020.01.12. 14:22
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Spanyolországban tartózkodik, hiszen a Puskás Akadémia, a Fehérvár és a Ferencváros is ott készül az idény második felére. Az olasz szakember a vele készített videóban árulta el, vannak számára érdekes játékosok a felcsúti alakulatban – írja a pfla.hu.

„Azért jöttem Spanyolországba, mert itt készül a Puskás Akadémia, a Fehérvár és a Ferencváros is, így láthatom őket edzés közben és meccsen is. A 2020-as év nagyon fontos lesz, az is lényeges, hogy a játékosokkal törődjünk” – mondta Marco Rossi. „Azért jöttem Spanyolországba, mert itt készül a Puskás Akadémia, a Fehérvár és a Ferencváros is, így láthatom őket edzés közben és meccsen is. A 2020-as év nagyon fontos lesz, az is lényeges, hogy a játékosokkal törődjünk” – mondta Marco Rossi.

A kapitány kiemelte, a Puskás Akadémia megérdemli a dicséretet, hiszen remekül kezdte az NB I-es idényt, megérdemelten tartózkodik a negyedik helyen. Az olasz szakember szerint néhány futballista fel is keltette az érdeklődését.

„A Puskás Akadémiából eddig csak Nagy Zsoltot és Gyurcsó Ádámot hívtam be a válogatottba – utóbbi akkor még a Hajduk Splitben szerepelt. Teljesen nyitott vagyok minden játékos felé, és vannak is számomra itt érdekes futballisták. Vannak persze más magyarok is, hiszen mindenkit, minden héten figyelünk. Senki előtt nem záródott be a válogatott kapuja” – tette hozzá a magyar nemzeti csapat szövetségi kapitánya.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik