PAFC: Szélesi Zoltán a szezon végéig aláírt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.18. 09:30
null
Szélesi Zoltán a Puskás Akadémia FC legújabb szerzeménye (Fotó: pfla.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a szezon végéig szóló szerződést kötött Szélesi Zoltánnal. A 32 éves futballista – akivel az újonc egyesület már napokkal ezelőtt felvette a kapcsolatot – legutóbb az Újpest labdarúgója volt, de a PAFC-hoz már szabadon igazolható játékosként került.

 

Szélesi szerződtetésére azért volt szükség, mert elképesztő sérüléshullám sújtja a Puskás Akadémia FC védelmét. Mint ismert, Margitics Andor, Lorentz Márton, Vasziliosz Aposztolopulosz és Vaskó Tamás is hosszabb időre kidőlt. A volt Újpest-játékos egyelőre a nyárig szóló szerződést kapott.

„Benczés Miklós keresett meg a napokban – idézi fel Felcsútra igazolásának lépéseit Szélesi Zoltán. – Szerdán Felcsútra utaztam, megbeszéltük a részleteket és hamar megegyeztünk. Örülök, hogy itt lehetek, és hogy a mester számít rám a biztos bennmaradás kivívásáért folyó küzdelemben.”

Az újpesti nevelésű Szélesi 2004-ben állt légiósnak, és szerepelt a német Energie Cottbusban, a francia Racing Strasbourgban, a görög Olympiakosz Voloszban és a holland NEC Nijmegenben is (a 2009–2010-es szezont a DVSC-nél töltötte). 2012 nyarán tért haza Hollandiából és Újpestre igazolt, ám a jelenlegi idényben mindössze 23 percet játszott (a Pécsi MFC elleni Magyar Kupa-visszavágón lépett pályára csereként) a klub tulajdonosával való nézeteltérése miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik