nemzetisport.hu 2015.06.19 08:29 Frissítve: 2015.06.19 10:11

PAFC: rutinos győriek lettek a Puskás Akadémia új játékosai

A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia a hivatalos oldalán jelentette be, hogy egy plusz egy évre szerződtette Győrből Pogacsics Krisztiánt és Marko Dinjart.

 

Marko Dinjar (balra) mellett Pogacsics Krisztián is aláírt (Fotó: puskasakademia.hu)

Marko Dinjar szerződtetésétől Pető Zoltán technikai vezető már korábban beszámolt, míg Pogacsics Krisztián már a második kapus érkezője a PAFC-nak Horváth Tamás után.

Mindkét labdarúgó a Győri ETO-tól távozott, amely a következő idényben nem indulhat a magyar első osztályban. Pogacsics román másod- és görög első osztályú tapasztalattal is rendelkezik. Marko Dinjar 29 éves (Pogacsics 30), középpályás, az NK Osijeknél eltöltött öt év után rövid ideig Oroszországban futballozott, majd 2009-től egészen mostanáig a győri együttest erősítette, így tagja volt a 2012–2013-as szezon bajnokcsapatának.

Pogacsics Krisztián és Marko Dinjar is egy plusz egy évre kötelezte el magát a Puskás Akadémia FC-hez – írja a klub hivatalos oldala, a puskasakademia.hu.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL

Érkezők: Marko Dinjar (horvát, Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Branko Pauljevics (szerb, Pécsi MFC, szabadon igazolhatóként), Pekár László (Nyíregyháza), Pogacsics Krisztián (Győri ETO, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Horváth Tamás (Videoton)

Kölcsönből visszatérők: Barcsay Márk (Videoton, ?), Gajdos Zsolt (Csákvár, ?), Károly Bálint (ZTE, ?), Molnár Tibor (Csákvár, ?), Tóth László (Balmazújváros, ?), Vachtler Csaba (Balmazújváros, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Márkvárt Dávid (PMFC), Rudolf Gergely (Győri ETO), Sándor György (Videoton, szabadon igazolható), Vida Máté (Vasas)

Távozók: Szélesi Zoltán

Kölcsönbe távozók: Braniszlav Danilovics (szerb, Videoton)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Harsányi Zoltán (Mezőkövesd, ?), Hudák Martin (Videoton), Kleinheisler László (Videoton, ?), Tar Zsolt (Videoton, ?), Tóth Balázs (Videoton, ?), Zsótér Donát (Videoton, ?)

Távozhatnak:
2019.10.09 15:01:06

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

A hétvégi Ferencváros–Újpest meccstől kiélezett csatát vár a lila-fehér színektől elszakadni nem tudó és nem is akaró egykori NB I-es kapus.

2019.10.16 22:27:27

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Négytagúra duzzadt a szakmai stáb, s állítólag mindenki kiveszi a részét a napi munkából.

2019.10.14 19:48:47

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

Hlavay György feladta, Dimény Lajos jött, látott és – győztek.

2019.10.11 20:16:06

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR, FÖLDI IMRE

A kilencszeres bajnok legenda 75 évről, Marseille-ről, Brezsnyevről, tankról, Varga Zoliról, Törőről.

2019.10.11 22:56:56

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Split után, Cardiff előtt – az eddigi Double Pass-auditok sporttudományi és teljesítménymenedzsment elemzése.