PAFC: a Vidiből jött kapus, a PMFC egyik legjobbja is aláírt

Vágólapra másolva!
2015.06.17. 17:01
null
A Puskás Akadémia bejelentette, hogy kölcsönvette Horváth Tamást (Fotók: puskasakademia.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Horváth Tamás és Branko Pauljevics Felcsúton folytatja a pályafutását. 

Mint beszámoltunk róla, a Videoton kölcsönvette Braniszlav Danilovicsot, a PAFC-tól. Nem sokat kellett várni rá, hogy a Puskás Akadémia pótolja a szerb kapust, és éppen Székesfehérvárról érkezett az utód, miután Horváth Tamás egy év után kölcsönben távozott a bajnokcsapattól és aláírt Felcsútra.

A PAFC egy másik igazolást is bejelentett. Branko Pauljevics február óta már az NB I-ben játszik, a Pécs színeiben meggyőző teljesítményt nyújtott, ám a klub nem indulhat az élvonalban a következő szezonban, így a középpályásnak új csapat után kellett néznie. A szerb labdarúgó három évre írt alá a felcsúti klubhoz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL

Érkezők: Marko Dinjar (horvát, Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Branko Pauljevics (szerb, Pécsi MFC, szabadon igazolhatóként), Pekár László (Nyíregyháza)
Kölcsönbe érkezők: Horváth Tamás (Videoton)

Kölcsönből visszatérők: Barcsay Márk (Videoton, ?), Gajdos Zsolt (Csákvár, ?), Károly Bálint (ZTE, ?), Molnár Tibor (Csákvár, ?), Tóth László (Balmazújváros, ?), Vachtler Csaba (Balmazújváros, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Márkvárt Dávid (PMFC), Rudolf Gergely (Győri ETO), Sándor György (Videoton, szabadon igazolható), Vida Máté (Vasas)

Távozók: Szélesi Zoltán

Kölcsönbe távozók: Braniszlav Danilovics (szerb, Videoton)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Harsányi Zoltán (Mezőkövesd, ?), Hudák Martin (Videoton), Kleinheisler László (Videoton, ?), Tar Zsolt (Videoton, ?), Tóth Balázs (Videoton, ?), Zsótér Donát (Videoton, ?)

Távozhatnak:
Pauljevics három évre írt alá
Pauljevics három évre írt alá

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik