HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.06.17 17:01 Frissítve: 2015.06.17 17:50

PAFC: a Vidiből jött kapus, a PMFC egyik legjobbja is aláírt

A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia a hivatalos oldalán jelentette be, hogy Horváth Tamás és Branko Pauljevics Felcsúton folytatja a pályafutását. 

 

A Puskás Akadémia bejelentette, hogy kölcsönvette Horváth Tamást (Fotók: puskasakademia.hu)

Mint beszámoltunk róla, a Videoton kölcsönvette Braniszlav Danilovicsot, a PAFC-tól. Nem sokat kellett várni rá, hogy a Puskás Akadémia pótolja a szerb kapust, és éppen Székesfehérvárról érkezett az utód, miután Horváth Tamás egy év után kölcsönben távozott a bajnokcsapattól és aláírt Felcsútra. 

A PAFC egy másik igazolást is bejelentett. Branko Pauljevics február óta már az NB I-ben játszik, a Pécs színeiben meggyőző teljesítményt nyújtott, ám a klub nem indulhat az élvonalban a következő szezonban, így a középpályásnak új csapat után kellett néznie. A szerb labdarúgó három évre írt alá a felcsúti klubhoz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL

Érkezők: Marko Dinjar (horvát, Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Branko Pauljevics (szerb, Pécsi MFC, szabadon igazolhatóként), Pekár László (Nyíregyháza)
Kölcsönbe érkezők: Horváth Tamás (Videoton)

Kölcsönből visszatérők: Barcsay Márk (Videoton, ?), Gajdos Zsolt (Csákvár, ?), Károly Bálint (ZTE, ?), Molnár Tibor (Csákvár, ?), Tóth László (Balmazújváros, ?), Vachtler Csaba (Balmazújváros, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Márkvárt Dávid (PMFC), Rudolf Gergely (Győri ETO), Sándor György (Videoton, szabadon igazolható), Vida Máté (Vasas)

Távozók: Szélesi Zoltán

Kölcsönbe távozók: Braniszlav Danilovics (szerb, Videoton)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Harsányi Zoltán (Mezőkövesd, ?), Hudák Martin (Videoton), Kleinheisler László (Videoton, ?), Tar Zsolt (Videoton, ?), Tóth Balázs (Videoton, ?), Zsótér Donát (Videoton, ?)

Távozhatnak:
Pauljevics három évre írt alá

 

 

2019.03.23 00:35:02

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Egyik potentát sem tért ki a – szerintem – legfontosabb kérdéskörre a videoasszisztens kapcsán: vajon ettől több nézőt tudna kivinni a pályájára vagy éppen ellenkezőleg.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.