Öt fradista a posztonkénti rangsor élén; Benedek-sorozat, 2. rész

Vágólapra másolva!
2020.06.30. 23:50
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

• A Nemzeti Sport osztályzatai alapján elkészült az idény posztonkénti rangsora is. Nem meglepő, a legjobbak között öt játékos kapott helyet a bajnok Ferencvárosból, míg a Mol Fehérvárt és a Mezőkövesdet ketten-ketten képviselik az Év csapatában.
• A Nemzeti Sport osztályzatai alapján elkészült az idény posztonkénti rangsora is.
Nem meglepő, a legjobbak között öt játékos kapott helyet a bajnok Ferencvárosból, míg a Mol Fehérvárt és a Mezőkövesdet ketten-ketten képviselik az Év csapatában.

• A Honvédnál nagy lesz a mozgás a nyáron. A kispadra például Bódog Tamás érkezhet, de a játékoskeretben is tűnnek fel új, sőt régi-új arcok. Cserháti András és Somogyi Zsolt összeállítása.

• Benedek Tiborról szóló sorozatunk 2. része már a nagyválogatottban tett szárnypróbálgatásokról szól. Állandó publicistánk, Csurka Gergely a barcelonai olimpiáig bezárólag kénytelen volt megállapítani, hogy ez idő tájt a gólszerzés már elsőrangúan ment, de ehhez még nem társultak világversenyes érmek.

• Burján Csaba eltiltása miatt csak a juniorokkal edzhet. Olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázónk nem érzi úgy, hogy jól jött volna neki a járvány, holott azok a versenyek, amelyeket kénytelen lett volna kihagyni, eleve elmaradtak... Kovács Erika interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik