L. P. I. 2020.06.30 23:50

Öt fradista a posztonkénti rangsor élén; Benedek-sorozat, 2. rész

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

 

• A Nemzeti Sport osztályzatai alapján elkészült az idény posztonkénti rangsora is. Nem meglepő, a legjobbak között öt játékos kapott helyet a bajnok Ferencvárosból, míg a Mol Fehérvárt és a Mezőkövesdet ketten-ketten képviselik az Év csapatában.

• A Honvédnál nagy lesz a mozgás a nyáron. A kispadra például Bódog Tamás érkezhet, de a játékoskeretben is tűnnek fel új, sőt régi-új arcok. Cserháti András és Somogyi Zsolt összeállítása.

• Benedek Tiborról szóló sorozatunk 2. része már a nagyválogatottban tett szárnypróbálgatásokról szól. Állandó publicistánk, Csurka Gergely a barcelonai olimpiáig bezárólag kénytelen volt megállapítani, hogy ez idő tájt a gólszerzés már elsőrangúan ment, de ehhez még nem társultak világversenyes érmek.

• Burján Csaba eltiltása miatt csak a juniorokkal edzhet. Olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázónk nem érzi úgy, hogy jól jött volna neki a járvány, holott azok a versenyek, amelyeket kénytelen lett volna kihagyni, eleve elmaradtak... Kovács Erika interjúja.

2020.07.04 21:53:37

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Rég nem azért csodálkozunk rá, mert úgy néz ki, mint egy janicsár.

2020.07.03 20:58:19

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Az egyik legnagyobb kihívást jelenti, hogy olyan játékosok kerüljenek ki a labdarúgó NB I-ből, akik nemzetközi szinten is piacképesek, akik a magyar bajnokságból tovább tudnak lépni.

2020.07.03 10:33:58

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS (szöveg), MIKOLA BENCE (grafika), KUN ATTILA (osztályzatok, álomcsapat)

IDEGENLÉGIÓ. A Loki is vett egy Tuliót, a mexikói Kichi tényleg kicsi volt, a Fradi két (három?) légióssal a másodosztályban.

2020.07.02 21:35:34

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Lényegében nem találtunk nagy hibát nála.