Nyíregyháza: lemondott a klubigazgató és a szakmai tanácsadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.08. 16:19
Felajánlotta lemondását Lucsánszky Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus klubigazgatója, valamint Sándor István szakmai tanácsadó. Révész Bálint, a Nyíregyháza tulajdonosa elfogadta a két szakember lemondását.

Mindkét szakember köszönetet mondott a tulajdonosnak, hogy a Nyíregyházánál dolgozhattak. Sándor István azzal indokolta döntését, hogy együtt érkezett Lucsánszky Tamással, s úgy tartja korrektnek, hogy együtt is távozik vele.

„Köszönünk nekik mindent, amit a Nyíregyháza Spartacusért tettek, hogy a csapatot az élvonalba juttatták. Közös megegyezéssel úgy döntöttünk, elválnak útjaink. A következő napokban szeretnénk megerősíteni a keretet. Borisz Zsivanovics már a Szpari játékosa lett, és további öt-hat labdarúgó érkezhet a napokban próbajátékra. Szeretnénk olyan futballistákat igazolni, akik a hátralévő őszi mérkőzéseken azonnali erősítést jelenthetnek” – mondta a Nyíregyháza hivatalos honlapjának Révész Bálint tulajdonos.

Lucsánszky Tamás az nb1.hu-nak a következőképp fogalmazott a távozásáról.

„Sok mindent másképpen látok, gondolok, és így segíteni alig tudok. Többet teszek azzal, ha hagyom, hogy az enyémtől eltérő elképzelések szabadon érvényesüljenek. Így tartom korrektnek, így vélem ésszerűnek! Meg kell jegyeznem, hogy a tulajdonos felajánlott egy olyan feladatot, amely jelenthetne kihívást, de ahhoz én nem éreztem kedvet. Révész Bálint egyébként gazdaságilag tökéletes hátteret biztosít az NB I-hez, minden feltétel adott. Én ehhez akartam objektív méréseken alapuló, komplett egészségügyi teammel, scout-rendszerrel és a nálunk fejlettebb futballkultúrákban elfogadott további lábakon álló, szakmailag komplett és stabil klubot építeni. Ez azonban sajnos háttérbe szorult.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik