Nyíregyháza: Koller mellett a DVSC-támadót is szerződtetik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.21. 08:44
A Nemzeti Sport Online tegnap már beszámolt róla, hogy a Pécsről távozó Koller Krisztián az NB I-ben a következő idényben újonc Nyíregyházánál folytatja a pályafutását. A klub rajta kívül a debreceni Szécsi Márk szerződtetését is bejelentette.

„Tovább erősödött a Nyíregyháza Spartacus. Azok után, hogy megállapodott az előző szezon két meghatározó labdarúgójával, Bajzát Péterrel és Balogh Jánossal, hosszú tárgyalássorozat végén megegyezett Koller Krisztiánnal is. Szintén Nyíregyházán folytathatja a pályafutását Szécsi Márk" – írja a nyiregyhazaspartacus.hu.

A legutóbbi idényben a Pécset erősítő támadó középpályás Koller az ötödik helyen végzett az élvonal góllövőlistáján 12 találattal, melyet 20 bajnokin szerzett. A játékost több klub is csábította, ám végül a Szparit választotta, így a gólerős futballista csatlakozik a kerethez – teszi hozzá a klub hivatalos honlapja. Koller a hírek szerint hétfőn írhatja alá a két évre szóló szerződését. Értesüléseink szerint volt csapata, a PMFC továbbra is tartozik Kollernek, aki az MLSZ-hez fordul fizetésének elmaradása ügyében. A játékost május 16-ig bezárólag köteles lenne kifizetni a pécsi együttes.

„A Debrecen fiatal, húszéves labdarúgója, Szécsi Márk is Nyíregyházára igazol. Ő az elmúlt szezonban Kecskeméten szerepelt kölcsönben, és tíz alkalommal volt kezdő az NB I-ben. Már 18 évesen bemutatkozhatott az élvonalban, és az egyik legtehetségesebb magyar játékosnak tartják" – fogalmaz vele kapcsolatban a nyiregyhazaspartacus.hu.

A hírt később a DVSC-Teva honlapja is megerősítette, hozzátéve, hogy a játékos kölcsönbe kerül Nyíregyházára.

A nyíregyházi vezetők mindkét új játékossal megállapodtak a részletekben, így a jövő héttől ők is a Szparival kezdik a felkészülést.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Koller Krisztián (szabadon igazolható, PMFC), Szécsi Márk (DVSC – kölcsönbe)
Távozott/távozhat: Máté János (Szolnok – kölcsönből vissza)
Kiszemeltek: Mohamadou Abdouraman (DVTK),Pekár László (KTE), Szepessy Róbert (Szolnok)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik